Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZST

zasměj se tomu

18. 3. 2011 13:22
jen černobílý mozek

to je na úrovni Árijského boje

0 0
možnosti
L-KN

Lobo - krotitel nanotermitů

18. 3. 2011 9:56
Retardovaný

Demence je něco jinýho.

0 0
možnosti
V

vit.hassan@seznam.cz

18. 3. 2011 9:53
PANE BALOUN, ROZDÍL JE V TOM,ŽE...

Imbecil ( to není urážka, ale diagnóza) dostal nejdřív maximum, které mu bylo následně sníženo.

Vítkovští žháři byla organizovaná skupina, z většiny se jednalo o několikrát soudně trestané recidivisty a nedostali možné maximum. Na závěrečný verdikt soudu se teprve čeká..

Jsem toho názoru, že zmíněný imbecil by měl být od společnosti doživotně izolován a vzhledem k jeho IQ patří spíš do nějakého ústavu. S původním NEMAXIMÁLNÍM trestem pro vítkovské žháře bez výhrad souhlasím.

S pozdravem.                  Vít Hassan

http://hassan.blog.idnes.cz/

0 0
možnosti
JM

arkanarkan

18. 3. 2011 10:39
Re: PANE BALOUN, ROZDÍL JE V TOM,ŽE...

......ach jo.....

hlavní rozdíl hassane je ale v tom, že ti žháři NECHTĚLI!!! vraždit narozdíl od toho imbecila, kterej je soudě dle vašeho vyjádření, naprosto bezúhoným

0 0
možnosti
D

DanielPuschman

18. 3. 2011 8:22
takové zloby

Ta Kamila Elsnicová je ale určitě zlá ženská, takhle ošklivě psát o "vystrašeném klukovi s dlouhými vlasy", kterého ti zlí, zlí gadžové zavlekli před soud.

0 0
možnosti
A

ajsek1

18. 3. 2011 8:02
státní zastupitelství i soud

by měly srozumitelně vysvětlit, co je vedlo k odvolání ve prospěch obžalovaného a následném snížením trestu na polovinu; chci věřit, že k tomu měly obě instituce nějaké obzvláště závažné důvody a přijde mi logické, aby je společnosti sdělily;

0 0
možnosti
PJ

Hellmoon

18. 3. 2011 8:10
Re: státní zastupitelství i soud

mladistvos delikventa?

0 0
možnosti

orinka3

18. 3. 2011 7:57
je to k uzoufání

tady není spravedlnost, tady je hluboká žumpa. Co si má slušný občan počít, na koho se obrátit v nouzi -  všecko, co v tomhle příspěvku je, je křiklavý příklad nespravedlnosti, dvojího metru - ta máma se třemi tisícovkami na měsíc, (za které si někdo poručí lepší večeři v hvězdičkovém restoránu), ten utýraný kluk z Krupky. Jak se teď musí pachatel, který ho mučil a znasilňoval naparovat - "vidíte? Co jsem říkal, nic se mi nestane! Musejí mě pustit a pak si to teprv se všemi vyřídím" Proboha, vždyť je nepřevychovatelný a oni ho chtějí pustit zpátky:-/ .

0 0
možnosti
S

sampis

18. 3. 2011 7:58
Re: je to k uzoufání

Naparovat se bude až za pět let.

0 0
možnosti
MZ

javaho

18. 3. 2011 7:43
vrchol

Tak tohle už je opravdu vrchol "diškriminacie" té světlejší části obyvatelstva. Zvlášť v porovnání s jinou, výše jmenovanou, kauzou a dalšími, které dopadly stejně. Bodejď by si nepřizpůsobiví nevyskakovali, když mají pořád jakési výhody a preference jen proto aby si chudáčci nepřipadali utiskovaní. Hernajs, tohle přece nemůže jít donekonečna!!! Pořádné tresty, všem stejně a pracovní věznice s tvrdým režimem.Rv

0 0
možnosti
VK

egypttwo

18. 3. 2011 7:36
lynčovat

toho debilního cikána i jeho kompliceR^R^R^[>-][>-][>-]EUEUEU

0 0
možnosti

orinka3

18. 3. 2011 7:58
Re: lynčovat

ne, ale spravedlivě ho odsoudit. Přidat - ne ubrat - 5 let natvrdo!;-€

0 0
možnosti
MP

MAXIMUS PERMAGNUS

18. 3. 2011 7:30
jasná manipualce

imbecilita je stav intelektu,kdy daný jedinec není vzdělatelný,pouze částečně vychovatelný - zaráží mě,že imbecil ví kdo byl Hitler a má slušné povědomí o historii.Tato skutečnost tedy o imbecilitě rozhodně nevypovídá.Posudek byl jasně vypracován ve prospěch "imbecilního cigána".

Když nešlo o vraždu,tak o co tedy šlo ? Hitler chtěl přeci cigány vyvraždit,tady tomu chlapci bylo vyhrožováno a následně i realizováno to,co Hitler chtěl udělat cigánům.

Prostě v tomto případě platí,že zde neplatí 1+1=2 . H N U S !!!

0 0
možnosti
S

sampis

18. 3. 2011 7:32
Re: jasná manipualce

A odkud víš, že o hitlerovi mluvil ten imbecil a ne ten druhý, organizátor útoku?

0 0
možnosti
JT

sudovec

18. 3. 2011 7:24
Ach jo

Četl jste ten článek, na který odkazujete, celý? Patrně ne, protože byste narazil i na toto:

"Náměstkyně ústeckého krajského státního zástupce Lenka Bradáčová iDNES.cz řekla, že odvolání ve prospěch romského útočníka podal právě státní zástupce, což nebývá příliš běžné. Na verdikt pražského vrchního soudu upozornil server Aktuálně.cz.

"My jsme přitom nikdy nepožadovali, aby byl pachatel souzen za pokus vraždy. A odvolací soud dnes našim námitkám vyhověl," řekla Bradáčová."

Z toho je jasné že odválání podal žalobce, který NIKDY nezamýšlel takovou trestní kvalifikaci a tak vysokou sazbu. Stejně tak poznámku o IQ chápu tak, že právě žalobce zdůrazňuje že i přes nízké IQ si pachatel musel být jasně věddomý důsledkůů svého jednání. Jste prostě mimo mísu.

0 0
možnosti
  • Počet článků 1047
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1810x
Nejsem věčně nespokojený, ale spokojený také nejsem. A o tom, co to obsahuje, hodlám občas psát...