Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Už název článku máte divně nastavený. Otázka je: Má stát u mě něco hledat? Odpovím vám: NEMÁ! Stát má zajistit vnější bezpečnost(armáda), vnitřní bezpečnost(policie) a spravedlnost(soudy). Neměl bych platit daň z příjmu - platím sociální daň, zdravotní,DPH, spotřební daně, místní daně, z nemovitosti, darovací a jiné a daň z příjmu je stejně nenormální jako bránění práci dohodou(švarcsystém = svobodná dohoda mezi investorem a zhotovitelem). To by mělo být dost daní na provoz státu. A řeči o potřebě placení dálnic a železnic a pod.jsou kecy. Nechte soukromníka postavit dálnici a vybírat tam 20 let mýtné a budou cesty jak lusk! Celý článek máte nastaven tak, že se vám zdá normální že stát musí vědět o všem co děláte, co vytvoříte,co vyděláte. Nemělo by to být normální. Jo a jste komouš, jestli chcete, aby vám stát kontroloval co před ním (ne)skrýváte! Nechme lidem jejich vydělané peníze a nechme lidi peníze vydělávat! Jak říkala železná lady - bohatá musí být společnost(lidé) nikoliv stát!

2 2
možnosti
JD

Porad se povida, ze Svycari ty penize ukradli jen po valkach atd. Samozrejme je to z casti pravda, ale platit dane je pro Svycary otazka cti. Pro ty co si pod tim dokazi predstavit pouze zlodejnu, je to tezke pochopit a nema cenu s nimi diskutovat. Take existuje tzv. pausalni zdaneni, ktere se da dohodnout na prislusnem urade. Vyuziva toho hodne znamych osobnosti jak ze sportu (hodne jezdcu z F1...) tak normalnich podnikatelu. A s podivem to funguje a vybira se od movitych podstatne vic penez na danich nez v CR...

0 0
možnosti
Foto

Švýcarsko bohatlo především z vkladů, pocházejících z nakradených nebo ulitých peněz..Líp se informujte. ŠVÝCAR.

1 0
možnosti
Foto

Takže podle Vás si do Švýcarských bank dávají peníze obyčejní lidé z celého světa jen proto, že se o nich nikdo nedozví? Pak nechápu, proč největší demokracie světa - USA - vyhlásily švýcarským kontům svých poctivých občanů tuhle válku. 

A když už jsme u toho "osočování" a výhružek žalobou - máte pravdu. Slušný člověk by se měl takových věcí bát. Zejména proto, že se u nás tak nějak vžilo, že slušnost tu nemá místo a je potřeba s ní zatočit. A z toho strach mám!!!

5 1
možnosti
JH

Pane Baloune, původně jsem nechtěl již reagovat. Každý má právo na svůj názor. Opět mne však udivila Vaše neschopnost pochopit psaný text. Na rozdíl od Vás jsem Vás z ničeho neosočil a o nějakých výhrůžkách žalobou nemůže být ani řeči. Pokud jste v mém textu něco takového našel, citujte. Mám z Vás pocit, pokud někdo nesouhlasí s Vašim názorem a vyznává hodnoty svobodné společnosti, je automaticky zloděj, podvodník a gauner. Něco mi to připomíná a zřejmě jste nebyl v názvu svého článku daleko od pravdy.

1 1
možnosti
JN

J68a74n 92N38o33v56á16k

21. 4. 2013 8:14

Třeba by bylo lepší, aby se státy chovaly podle zásad 19. století. To by totiž např. v Monacu "zcela náhodou" zakotvila řadová bitevní loď Jeho Veličenstva a "zcela" náhodou by v okolním kraji měly cvičení dva pluky Cizinecké legie nebo Zuávů. A knížete by navštívily zmocněnci britského krále a francouzského krále/císaře/prezidenta a vysvětlili mu, že jejich vlády silně znepokojuje přístup knížete k ...

A v Nassau na Bermudách by zakotvila USS Nevada a ten pohled na 300 mm kanóny to je nepříjemná vyjednávací pozice.

0 0
možnosti
VR

Autore, k této dikusi: marnost nad marnost, ale vydržte, třeba pochopí,:-)

1 1
možnosti
MZ

automaticky ne, ale poloautomaticky ano

0 0
možnosti

neexistuje nic jako poctivě zdaněné peníze. Stát se vám jednoduše snaží ukrást co nejvíce peněz a chápu lidi, co se snaží bránit když to jde.

3 2
možnosti
KL

blby je, ze zeme ktere jsou na ceste ke komunismu (nebo nejake jeho forme kdy lide odvadi vysokou cast svych vydelku jejiz velka cast se prerozdeli ostatnim "dle jejich potreb") k tomu tlaci i svrchovane staty, ktere clenem spolku nejsou.

3 2
možnosti

K46a69r39e39l 37Š12u62n31k63a

20. 4. 2013 20:17

doporučuji autorovi aby přestal zamykat. Nemá přece co skrývat, a zjednoduší tím také přesun svých peněz těm zcela jistě potřebným.

6 5
možnosti
  • Počet článků 1047
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1809x
Nejsem věčně nespokojený, ale spokojený také nejsem. A o tom, co to obsahuje, hodlám občas psát...