Jen aby Nečasovi při tom posvícení si nedošly baterky!

Tak pan Nečas si chce posvítit na důchodce a bohaté. Tedy hned poté, co oseká státní výdaje. No, hlavně, aby mu nedošly baterie v té jeho baterce dřív, než dojde na posvícení si na vládu a její rozmařilý životní styl kavárenského povaleče, tahajícího peníze na svůj nákladný život z kapsy rodičů.

Tak si na Vás posvítíme, spoluobčané...MS a AB

Zatím totiž pokaždé, když si vláda na někoho nebo něco posvítila, stálo to ještě víc peněz, než kdyby všechno zůstalo při starém. Kdykoliv se cokoliv zdražovalo za účelem naplit státní kasu, naplnily se jen soukromé kapsy a v té státní přibyl další dluh…nás, spoluobčanů.

O to víc tohle sdělení  lidu potěší, když pan expremiér Topolánek prohlásí, že by v tomhle státě musela jít sedět polovina národa. Netušil jsem, že máme v zemi polovinu lidí zlodějů, o kterých se ve vládě údajně ví. No, zřejmě právě on to musí vědět, když pro tu polovinou národa tak těžce dřel, když byl ve funkci.

A stejně by o té polovině měl vědět i dnešní premiér. Koneckonců, jsou z jednoho hnízda, které i když se mění ptáčci, kamarády má stále tytéž. A tam by mělo to světlo z té „šajnovačky“, co jí bude muset napájet minimálně Temelín, zamířit.

P.S. Jen nezbývá než doufat, že z toho silného světla „vládní hledači“ neoslepnou a že pod lampou nebude jako obvykle největší tma.

http://www.novinky.cz/domaci/260244-necas-letos-osekame-vydaje-pote-si-posvitime-i-na-duchodce-a-bohate.html

Autor: Aleš Baloun | pondělí 27.2.2012 19:00 | karma článku: 20,89 | přečteno: 1020x