Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PH

petrph

18. 4. 2011 8:29
to je jako se ptát jestli je správné krást

Krade se? krade. Když se řekne aby se nekradlo, bude se krást stejně.Čili, není to o tom, "aby se nešpiclovalo", aby aby když se zjistí, že někdo špicloval, tak do lochu s ním. A když někdo tu vyšpiclovanou informaci použije, tak by měl být přistižen podobně jako přechovávač kradených věcí...

Ale asi by se mělo oddělit opravdu nelegální špehování (tedy, když se někdy napíchne do mailu, dá štěnici,..), od legálního (co asi dělají papparazi jiného), až k tomu, když si někdo pro sebe a svou jistotu nahrává záznam jednání kterých se sám účastní, archivuje příkazy které dostává,to už je v naší vylhané politice holá nutnost ...

0 0
možnosti
D

duhacenzor2

18. 4. 2011 8:00
Špiclovat není normální, pane kolego,

to si pletete dnešní dobu s časy komunismu, není normální špiclovat nikoho, ani řadového občana ani politika, již z toho důvodu, že aféry politiků takto vyvolané jsou jen umělé pseudoskandály, co nijak nesouvisí s jejich eventuální dobrou/špatnou politikou ale jen se snahou trapně je pomocí inscenovaného "problému" odstřelit - viz např. Clinton/Lewinská.

A co se týče "aféry" ABL, propuknuté poté, co nový ministr dopravy Bárta odstřihl Skanskou a spol. od podvodných státních zakázek, tam je zajímavé, že nikoho nezajímá, KDO si sledování politiků (jedná se o ODS Praha 11) objednal.

0 0
možnosti
A

ajsek1

18. 4. 2011 8:04
Re: Špiclovat není normální, pane kolego,

jenže spoustu věcí při dnešním stavu věci bez odposlechu a jejich využítí (a často ani tak) nelze prokázat, jde o tvrzení proti tvrzení a nazdar... sám nevím, co je větší zlo;

0 0
možnosti
LS

Lesní sběř

18. 4. 2011 7:51
Nelegální...

...to sice je, ale nebylo by vůbec od věci to legalizovat. A šel bych ještě dál: ať má každý z nich sledovací náramek s nepřetržitým nahráváním, a ať je jeho nahrávka k dispozici v přímém přenosu na internetu, společně s kamerami ze všech prostor vládních budov.

Přece ty nehorázné platy nebudou brát jen tak za nic. Když už nic jiného, ať nám za ně aspoň předvedou reality show. ;-)

0 0
možnosti
F

fryč

18. 4. 2011 8:14
Re: Nelegální...

Když jdou lidi do politiky, měli by počítat s tím, že za nadprůměrné platy, bude jejich práce a chováni nadprůměrně sledovány.

0 0
možnosti

3lipy

18. 4. 2011 7:40
Uhodil jste hřebík na hlavičku!

Karma.

0 0
možnosti
  • Počet článků 1047
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1810x
Nejsem věčně nespokojený, ale spokojený také nejsem. A o tom, co to obsahuje, hodlám občas psát...