Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SB

Perfektní článek, perfektní zhodnocení současné politické situace.

0 1
možnosti
AJ

bože můj. To jsem si mysle, že Bureš má na lepší zaměstnace v PR oddělení ;-D;-D

2 0
možnosti
JL

Nevim, co tim basnik chtel rici. Snad to je jen priprava na otazku panu Klausovi. To musim rici, troch dlouhe. Nevim, zda bohaty ci chudy obcan muze byt dobry politik. Vas argument na toto thema je velmi vagni.

Chci vam vsak pomoci. Chudy politik, ktery vstupuje do nejake funkce ve statni organizaci, musi mit nad sebou dobrou kontrolu. Jeho rozhodovani MUSI byt kontrolovano nekdy i schvaleno. Pred, behem a i po skonceni jeho prace v funkci pro stat, MUSI zverejnit svuj rocni danovy doklad, ktery kazdy rok posila FU.

Bohaty politik vstupujici do politicke funkce, MUSI mit stejnou kontrolu a MUSI stejne verejne predlozit priznani zaplaceni dani z prijmu, presne jak to musi delat chudy politik. Jen jedna podminka jeho vztupu do politiky je jina od chudeho politika. Musi oddelit rozhodovani ve svem vydelecnem podnikani, statem urcene organizaci. Vydelek MUSI priznat k danim a zbytek muze osobne pouzit.

Je to kratke, ale ukazuje dostatecne vse, co nase organizace vedeni statu mela by mit. Proc to nema? Protoze obcane jsou vzdy oblbnuti krasnymi recmi KAZDE politicke strany, ktere se usiluji k tem "korytkum" dostat. Jen pro upresneni. Posledni volby melo tech stran pres tricet. Registrovanych je pres 150. Tak si muzete vybrat, kterou "ideologii" chcete a kterou stranu k tem korytkum chcete pustit.

2 0
možnosti
  • Počet článků 1047
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1809x
Nejsem věčně nespokojený, ale spokojený také nejsem. A o tom, co to obsahuje, hodlám občas psát...