Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
N

Nika.meil

7. 6. 2012 9:11
Ano

Naprosto s Vámi souhlasí. Je mi zle z toho, kolik lidí je šokováno z toho,že policie konala rychle, vidí za tím nějaké čachry a jsou dokonce schopní se zastávat zloděje.

0 0
možnosti

rezjir rezjir

7. 6. 2012 20:36
Re: Ano

Otázka zní, jestli vůbec bylo něco ukradeno.  Někomu chybí nějaké peníze?

0 0
možnosti

rezjir rezjir

7. 6. 2012 8:23
Jenom je otázkou,

zda-li policie nejednala až příliš rychle a nepřipravila se tak o možnost zjistit, zda Rath o o těch penězích v krabici věděl či nevěděl?

0 0
možnosti
B

brooke

7. 6. 2012 8:25
Re: Jenom je otázkou,

Ale věděl, ale věděl moc dobře.

0 0
možnosti
1

1absolutus

7. 6. 2012 7:59
Blogere Baloune, je to váš názor.

Chápu, že pro nezasvěceného občana, který čerpá informace z médií a občasných záběrů z televize může vypadat jeho názor, tak jak vypadá na tomto blogu. Netvrdím, že jste naivní prosťáček, ale vaše myšlenkové výstupy se logicky rovnají úrovni informačních vstupů. Kdybyste tak věděl a viděl jak to ve skutečnosti funguje ....

Tady nickové a komunistobijci typu Zieglera, Polaneckého, Kříže a dalších, "statečně" bojují s "rudým nebezpečím" a realita je jiná. Kdybyste měl možnost vidět kdo všechno byl na padesátinách Ransdorfa, a co se tam dělo a kdo a s kým se dhodli na spolupráci pro další léta dopředu .... Byla by hloupost se vám vysmívat, nebo o vás prohlašovat že jste ? ale věřte, že byste už nikdy takový článek nenapsal. Věřte, že si občas pro pobaveni nebo z nudy někteří politici přečtou nějaký blog, ale ty jejich hlášky na adresu autorů nechtějte slyšet. Přeji vysokou karmu a čtenost. :-)

2 0
možnosti
AB

kagemusha

7. 6. 2012 18:20
Re: Blogere Baloune, je to váš názor.

No, zdá se že 1absolutus je takovým oslavám pravidelně přítomen. Takže je ze stejného hnízda anebo dostal také svou krabici s vínem, aby dobře volil...;-D!!

0 0
možnosti
J

jarno3

7. 6. 2012 7:41
To není o rychlosti, pane autore.

Nikdo v téhle zemi snad nepeskuje policii za to, že dopadla jednoho z poslaneckých zlatokopů. Problém je v tom, že pouze jeho, kdežto ostatní, daleko závažnější trestné činy nechává bez povšimnutí. Tedy přesněji- řečeno vašimi slovy- nechává je vlažným zájmem vyšumět. V tomhle punktu řekl Ráth-  ať už blábolil cokoliv- pravdu. Je jenom malá čudla, okolo které  se zvedl obrovský mediální humbuk. A zdaleka ne proto, že byl prvním. Jak rychle páni redaktoři zapoměli na kolibříka s mazánkem, Opencard,Blanku aj. Kdyby policie s takovým nasazením jako na Ratha pracovala i jinde, tak jich už hromada  sedí vedle něho. Ostatně- jeden z vysoce postavených policajtů to řekl naprosto výstižně: "Kdyby se odposlechy ve stejné intenzitě nasadily na všecky poslance, skončí za katrem všichni"! Z toho pohledu se pak Rathova kauza jeví skutečně pouze jako účelová politická objednávka. Pan ministr s tím přece už má nějaké zkušenosti.

0 0
možnosti
B

brooke

7. 6. 2012 8:28
Re: To není o rychlosti, pane autore.

Někde se začít musí a někdo musí být první.

0 0
možnosti
PH

petrph

7. 6. 2012 7:18
a v tomto případě policie jednala rychle?

Pokud se nemýlím tak půl roku na základě nějakého  udání tajně vyšetřovala a prováděla rozsáhlé odposlechy,potom provedla mediálně slavné "zadržení poslance" ,kterého nyní šoupla do vyšetřovací vazby - podle dikce zákona "aby nemohl působit na dosud nevyslechnuté svědky nebo spoluobviněné", čili už z toho vyplývá, že policie svou práci ještě neskončila a bude na ní pokračovat ještě dál. Jistěže na rozdíl od ostatních kauz (MUS, OpenCard..) je ten půlrok i tak ohromná rychlost. Ovšem ptejme se, zda se to nedalo už předtím půlrokem !vyšetřit mnohem rychleji". Zajít si prostě na středočeský příslušný úřad a vyžádat si dokumentaci projektu rekonstrukce  zámku v Buštěhradu , nechat si vypracovat posudek o kolik byla stavba předražena, zjistit si z výpisů kam plynuly peníze, a  celý projekt zastavit. Pravda, pan Ráth by asi nedostal svůj úplatek, ani by nebyl po jeho převzetí slavně zatčen, ale to už by vlastně ani nebylo potřeba...

0 0
možnosti
R

Roman37c

7. 6. 2012 7:38
Re: a v tomto případě policie jednala rychle?

Nedalo. Pokud jde o kraj, tam je všechno jak má být. Každá prkotina prošla jednáním rady, žádné úplatky a pod. v tom nefigurují. Nemáme VOC a MOC, ale pouze ceny smluvní. Kolik stojí rekonstrukce nějakého zámku se nedá tak snadno vyčíslit. A vyhrál-li zájemce který nabídl nejlepší cenu, pak není co řešit.... Problém je ale právě v pozadí. Třeba pokud budu mít jako majitel firmy informace o tom kolik nabídla konkurence, pak pochopitelně mám výhodu. A je to jednání nefér, dokonce jednání trestné.

0 0
možnosti
  • Počet článků 1047
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1810x
Nejsem věčně nespokojený, ale spokojený také nejsem. A o tom, co to obsahuje, hodlám občas psát...