Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

Bylo by dobré převzít zahraniční zkušenosti,jak neustálá odkládání řeší ostatní soudy ve světě.

2 0
možnosti
MP

Kdyby šlo politikům skutečně o lidi,zabývali by se tím,proč soudy trvají tak dlouho a řešili by tento dlouholetý problém,a ne to,kdo napsal amnestii-jak trapné!

3 0
možnosti
VH

Jde o to, jaké "soudy" (mimochodem: do té doby osmi let je započteno i policejní vyšetřování).  Myslíte zřejmě soudní proces.  Jak dlouho myslíte, že může trvat, pokud u (řekněme) šesti obviněných pravidelně jeden z nich je neschopen účasti (a nedá souhlas k jednání bez jeho přítomnosti), nebo je neschopen právník. Pak se napadne podjatost soudce a chyby odborných posudků se žádostí o kontrolní.  Vyjmenoval jsem jen část obstrukcí u jednoho soudního líčení (kolik jich je vzhledem k odvoláním?). Umíte odhadnout, kolik času stály jen mnou namátkově popsané obstrukce?

0 3
možnosti
Foto

Tak je to 50:50. Žádné špatné vysvědčení pro Klause.

0 3
možnosti
Foto

Pokud se někdo opravdu zajímá o amnestii, tak nutně musí dojít k závěru, že amnestie  byla správná, nutná a prospěšná.

1 3
možnosti
VH

Jeje, takové "klausovské" prohlášení.  Pan docent, později premiér a nakonec prezident vždy prohlašoval "všichni vědí".  Tak jako neměl pravdu Václa Klaus (neb mnozí věděli, že jeho tvrzení je pouhou propagandou či sebestředným náhledem), nemá pravdu ani Jiří Kindl. O amnestii se kvalifikovaně zajímáme mnozí.  A došli jsme k závěrům že: a/ žádná amnestie není a nemůže být správná (neb po "zločinu" ve slušné společnosti následuje trest);   b/ už vůbec není nutná, zejména pak v celém svám vyhlášeném rozsahu;   c/ o prospěšnosti škoda mluvit (moc by mě zajímalo, v čem prospěšnost podle pana Kindla spočívá)   d/ hromadná abolice zvlášť závažných zločinů se sazbou až 8 let se rovná naprostému rozvratu spravedlnosti v ČR.

2 2
možnosti
Foto

Písnička je to tak obehraná, že černá deska by už z toho stálého přehrávání šuměla a praskala. I moje námitka, ať někdo ukáže někoho, kdo byl amnestií poškozen zůstala i po několika měsících nevyslyšena. 

Pouze pan Synek si vymyslel jakéhosi pana Sehnálka z Tábora. Takže další a asi poslední pokus. Dál už nevím, jaké šance bych kritikům amnestie dal: 

Tak jmenujte alespoň jednoho amnestovaného "tuneláře", který si v klidu "užívá nakradených miliard" nebo alespoň miliónů. Desetikoruny se nepočítají a tisíc z peněženky nebere ani exekutor.

Čekám, jestli se autor, pan Synek nebo kdokoli další pochlapí a něco rozumného mi ke Klausově "skoku z oka" sdělí.

1 1
možnosti
VH

Poškozena byla víra ve spravedlnost, v soudní a ústavní systém. V právo (což bylo ovšem u Václava Klause běžné).  Vám je to málo?

1 2
možnosti
DM

Dobry den pane Baloune,obvykle reaguji jen na proklausovske versovani pana Havranka,

ale dnes udelam vyjimku. Plne se s Vasim nazorem ztotoznuji. Ale pri vyjmenovani moznych vlivu bych pripomnel,ze veskera politicka rozhodnuti jsou rizena dobre fungujici mafii. Byvaly pan prezident a asi i vetsina nasich politiku maji  na aktivitach ceske chobotnice vice ci mene podil. V takovem pripade se tezko rika ne a nastupuje syndrom skakani z okna. Kez by to bylo doopravdy. Pak by to bylo svobodne rozhodnuti a ne defenestrace.

Neuveritelne urazlive je ale s jakym despektem  byvaly hradni pan a vetsina politiku na

nas,tedy narod,tedy na ten plebs dole pohlizeji. Jak dlouho jeste?

1 0
možnosti
LS

Už je to ohraná písnička, ale za nadpis KARMA.

0 0
možnosti
  • Počet článků 1047
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1810x
Nejsem věčně nespokojený, ale spokojený také nejsem. A o tom, co to obsahuje, hodlám občas psát...