Další nákaza na pořadu dne!?

Ještě nedozněla aféra s nákazou z okurek, klíčků nebo kdoví z čeho a je tu další.

Už Jste slyšeli, že podobný problém se vyskytl u masa a másla?  Dokonce by se prý našly i další komodity, po kterých můžete onemocnět průjmem a dokonce z toho přijít o život nebo minimálně dostat onemocnění mozku s následnými trvalými následky?

Je to tak! A přesto s tím zatím nikdo nic neudělal. Pouze producenti na tom tratí svoje zisky a bezmocní lidé riskují nevyléčitelnou nemoc. Jediný pozitivní výsledek je – stejně jako u předchozích afér s hovězím či drůbežím masem  - že cena komodity šla rapidně dolů.

A to je správně cesta. Ceny všeho stoupají. Když vidím ceny v obchodech i na účtech, které mám platit za plyn a elektřinu, když vidím připravované zvýšení daní… mám neodbytný pocit, že z toho budu mít nějaký střevní problém. Ne, zvracet nebudu ale průjem a skoro i krvácivý ( zejména za účet, vystavovaný tímhle politiky rozkradeným státem) mi dost akutně hrozí. Vám ne?

Proč tedy nevyužít situace, aby došlo k cenové „nápravě“ a nedefinovat, že za krvácivý průjem může třeba ČEZ nebo výrobci másla či prodejci masa? Když okurky mohly zlevnit na čtvrtinu, stejně tak rajčata a další zelenina, uvítal bych stejnou slevu na elektřinu, maso i máslo.  A jistě bych nebyl sám…

P.S. Tak co, odkud je ta nákaza? Nemáte průjem z posledního účtu za elektřinu nebo plyn? Pokud ano, zavolejte hlavního hygienika pana Víta a brnkněte do televize a do bulváru...

Autor: Aleš Baloun | čtvrtek 9.6.2011 7:30 | karma článku: 17,56 | přečteno: 845x