Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SB

Slavomír 1966

19. 9. 2012 8:37
.

Nezastávám se padělatelů, ale možná bych znal vysvětlení rozdílu mezi jednou čtvrtinou a jednou desetinou.

Jedna čtvrtina je to u tvrdého alkoholu, což může být jedna desetina celkového alkoholu.

Nevím, jen mě to tak napadlu.

0 0
možnosti
B

bohacovajarca

19. 9. 2012 7:44
V článku

jste zmínil, že ministerstvo potažmo vláda lže v číslech ohledně toho, jaké procento nelegálního alkoholu je ve skutečnosti na trhu! Milý pane, tahle vláda, každý jeden její ministr lže tak, jako doposud žádné vlády před ní! Ti už pomalu těm svým lžím i věří, aby u toho nevypadali jako sedmilháři! A největším přeborníkem ve lhaní a manipulaci je Kalousek....teď za sebe do TV radši posílá Minčiče....a upřímně, jestli může být teoretik Minčič 1.náměstkem Kalouska, potom musí být každému úplně jasné, proč nám v současné době vládne parta lidí, kteří jsou naprosto, ale úplně naprosto odtrženi od reality skutečného fungování ekonomiky v praxi!!!! A jejich diletantská opatření ekonomického charakteru, která v praxi přináší naprosto opačné efekty než expected, připravují tuhle zemi o hodně velké příjmy SR......což v jejich "YNTELYGENTNÍCH" mozcích okamžitě znamená, že je nutné opět daně zvýšit, jelikož pak se určitě vybere více!!!!! Řeklo by se směšné, ale podle mého názoru jde o trestný čin!

0 0
možnosti
B

bohacovajarca

19. 9. 2012 7:46
Re: V článku

Ještě doplnění, dokud z naší politiky NEVYKOŘENÍME Kalouska a jeho kliku, nikdy, opravdu nikdy se náš stát z toho hnoje, do kterého ho Kalousek dostal, nevyhrabe! Lidé, prosím, open your eyes!!!

0 0
možnosti
JK

kotja

19. 9. 2012 7:42
Chlast

Kdyby každá n-tá láhev byla padělaná stylem: "Pane inšpektor dvěstě litrů kořalky mi zmizelo ze sudů, to musel být andělský podíl. Proč zrovna já musím mít anděla notorika, co mi půlku vychlastá?" tak by se to dalo zkousnout, ale míchání sajrajtů už je moc.

0 0
možnosti
  • Počet článků 1047
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1810x
Nejsem věčně nespokojený, ale spokojený také nejsem. A o tom, co to obsahuje, hodlám občas psát...