Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J34a61r61a 46R92a85n55k

4. 8. 2015 22:05

Co vlada s hlavou statu taji? Ze zadny program nemaji, ze poradne imigracni zakony nejsou na nic takoveho pripravene a ze jsou doslova vsichni i s tim nahore pouzi amateri. On bude opakovat rok/roky stare vety australskeho PM, aniz by vedel, ze i Australie stale bere, ale ty, kteri by byli tyrani, popraveni. Na kontinentech jako Australie, USA s tim se veze Kanada i Jizni Amerika, maji zakony, ktere si i kazdy uprchlik muze najit na netu....o CR imigracni politice se skutecne nic moc najit neda.Jenze doposud se zde klubu Pratel Vyvadila/RF vede posuzovat Australii, USA, Kanadu i Jizni Ameriku jako ty, kteri prisli, vyvrazdili a zustali.....jako by ti prvni Slovane a Germani byli plysovi Okamurovy medvidci;-) A ted najednou vsichni Okamuru miluji. Dali jste moznost tem, kteri by se v zivote neuchytli, nikym nebyli, jen proste umi mluvit tak, jak si to vetsina preje. Rec je lacina....

1 0
možnosti
Foto

Mýlíte se -většina nenbezpečných nemocí, proti kterým se očkuje před cestou do Afriky se u nás nemohou přenést. Ani všechny virové nemoci se nemohou realně přenést z člověka na člověka.

Rozdíl proti těm Amazonským pralesům je především v izolaci Ameriky od Evropy-mezi Evropou, Asií a Afroikou po tisíce let probíhá pohyb lidí-ty nemoci, které se realně rozšířit mohly se dávno rozšířily.

A samozřejmě jste zcela mimo v té nejpodstatnější věci-rizikem jsou pro nás ti co se úřadům nenahlásí a neprojdou zdravotní prohlídkou a karanténou-nejjednodušší cestou ochrany před nemocemi je tedy neodmítat jejich legální vstup.

Když už zmińujeteTBC -to je značně rozšířeno na Ukrajině a jak proti němu tak proti černému kašli existuje očkování.

1 1
možnosti
Foto

A v těch státních koncentračních táborech, kam je naženou bude problém s imigranty vyřešen?  Podle mne je to hloupost.  Jediné co může naši civilizaci zachránit, je navrácení se k přirozenému právu a k respektu k soukromému majetku.

5 0
možnosti
PS

Po dlouhé době s Vámi musím souhlasit. Máte pravdu.

4 0
možnosti
Foto

I14v53a11n 64M45a36r80e88k

4. 8. 2015 19:58

Co nám tají  ? ! Téměř všechno ! ! ! RvRvRv

3 0
možnosti
Foto

Vláda, tedy aspoň ten její zbytek, co nebude mít vládní prázdniny, musí nyní ze všeho nejvíce (což jí ostatně jde ze všeho úplně nejlépe) - zatloukat, zatloukat a zase zatloukat...!

10 0
možnosti
  • Počet článků 1047
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1810x
Nejsem věčně nespokojený, ale spokojený také nejsem. A o tom, co to obsahuje, hodlám občas psát...