Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
F

ftdolton

31. 8. 2011 9:14
Ach jo,

pane Baloune. Vy si zřejmě nepamatuje, jak byl oblíbený bývalý "úřednický" premiér při nástupu do funkce bezmála zděšen, že plat př. vlády vůbec neodpovídá náročnosti a zodpovědnosti funkce, a že kde který, mnohdy i střední manažer bere stejně, nebo i víc.

A že je s tím třeba něco udělat - neudělalo se nic, resp. p. Fischerovi byla po skončení mandátu jen přidělen lukrativní post.

A tak je to u všech. Jen ten, co to myslel upřímně, to provedl poněkud okatě.

Vždycky je firmy, za které kopou, dříve nebo později saturují - a to spolehlivě, protože kdyby nedržely slovo, tak se to rozkřikne a členové vlády nebudou vstřícní.

0 0
možnosti
PH

petrph

31. 8. 2011 8:20
opravdu nebylo nutné

Aby nám tahle vláda opět demonstrovala svou hloupost a neschopnost. Když ministr bere méně méně než jeho podřízený,tak je to asi jeho vlastní chyba.Hádám že v soukromé firmě by si každý manager dokázal říct o zvýšení svého platu a zdůvodnit ho...

Ostatně vzpomeňme na ne tak nedávné pomýlení poslanců kdy si sami nechtěně snížili příjmy o víc než chtěli, protože si ani nedokázali pořádně přečíst zákon o kterém hlasují.....

0 0
možnosti
JN

Požitkář

31. 8. 2011 7:41
A nenapadlo vás ...

... že nám třeba pan ministr neříká všechno? Víme kolik bere náměstek. Těch je moc. Každá vládní strana chce co nejvíce "svých" náměstků. Tak jsou hlídaní. Víte kolik bere takový ministr "neoficiálně"?

1 0
možnosti
  • Počet článků 1047
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1810x
Nejsem věčně nespokojený, ale spokojený také nejsem. A o tom, co to obsahuje, hodlám občas psát...