Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JT

Barry Goldwater

8. 4. 2011 16:57
Čím se provinil pan Bárta

Pan Bárta se provinil dvěma smrtelnými hříchy (v politice):  1. Naivitou

2.  Nemístným sebevědomím až chvastounstvím

Jeho chvástání, že si dá nějakého kmotra k večeři mě připomnělo, jak se arabští generálové v 67 chvástali, že smetou Izrael do moře. Potom přišla 6 denní válka a generálové se nestačili divit. Pan Bárta nečetl Kmotra, nebo ho četl pouze zběžně a nevštípil si zásady tam uvedené.

Jeho chvástání bylo možná v dané chvíli hezkým divadelním představením, ale boj s organizovaným zločinem divadlo není.  Je to boj, při kterém může téct opravdová krev.  Že dosud netekla? Ale kdepak. Naše země je plná pomníčků bílých koní a lidí, kteří věděli příliš mnoho a začali bát nebezpeční.  Že nebyli zabití žádní novináři, soudci či politikové? Ale milánkové, vždyť ono od nich ještě nikdy nikomu nic nehrozilo. Až začne skutečné odtrhávání mafie od penězovodů, bude hůře.

0 0
možnosti
JT

Barry Goldwater

8. 4. 2011 16:59
Re: Čím se provinil pan Bárta

Pan Bárta by se rád pasoval na bojovníka proti mafii. Málo četl tu správnou literaturu, málo chodil na Shakespeara ;  tam jsou tyto metody mafií používané všechny popsány. V tuto chvíli se zdá, že svým neprofesionálním postupem, který tuto situaci vlastně umožnil, zneužil důvěru lidí, kteří mu věřili. Dnes si už asi můžeme klást otázku, co dál po VeVerkách. Jak se zpívalo v Šípkové růžence - „žádný princ už není, musíš tam jít sám“.

0 0
možnosti
JT

Barry Goldwater

8. 4. 2011 16:53
Shrňme si to

Topolánek řekl: Věci veřejné jsou mafiánský projekt ODS.

Kočí je absolventka CEVRO Liberálně-konzervativní akademie spojené s jedním z dlouholetých lídrů ODS Ivanem Langerem.

Kočí s šéfem poslanců Petrem Tluchořem a předsedou klubu TOP 09 a Starostů Petrem Gazdíkem často konzultuje politický vývoj, tisk dokonce spekuluje, že Kočí s Tluchořem jsou přátelé.

Parlamentní listy píší: I když právě Kristýna Kočí byla jednou z nejaktivnějších političek, které horovaly za Drobilův odchod, na víkendovém tenisovém utkání mezi Českem a Kazachstánem si .... s exministrem náramně rozuměla. Trapné chichotání, hloupé posunky, cudné klopení zraku. Tak popsal chování poslankyně za Věci veřejné Kristýny Kočí deník Blesk.

Předseda VV Radek John ostře kritizoval to, že se šéfka poslanců VV Kristýna Kočí bez jeho vědomí setkala a jednala s premiérem Petrem Nečasem (ODS). Podle něj jde o vnitrostranický puč, za kterým stojí ještě poslanci Jaroslav Škárka a Stanislav Huml.

0 0
možnosti
  • Počet článků 1047
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1810x
Nejsem věčně nespokojený, ale spokojený také nejsem. A o tom, co to obsahuje, hodlám občas psát...