Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
G

Gašpo_3

25. 10. 2012 10:07
Príležitosť robí zlodeja

a len menšina spoločnosti je na takej morálnej úrovni aby nekradla ani v prípade, že jej nehrozí postih. Politika je eldorádo, ktoré priťahuje ako magnet tých najvačších zlodejov. Problémom je systém.

Dokiaľ nebude odmeňovanie politikov, štátnych zamestnancov a všetkých čo čerpajú zo štátnej kasy, jasne a natvrdo zviazané s reálnym príjmom i odvodom tých, čo do štátnej kasy prispievajú, nenastane zlepšenie.

Chceš zvýšiť dane? Znížiš tým reálny príjem daňovníkov, znížiš teda príjem aj sebe. Chceš vybudovať nový úrad, nové úradnícke miesta? Len na úkor zníženia platov úradníkov stávajúcich. Nie si schopný zostaviť vyrovnaný rozpočet? Tak dokiaľ sa Ti to nepodarí, budeš dostávať len základný plat, všetky prebendy a odmeny budú zakázané. Výška Tvojho základného platu bude koeficientom pevne zviazaná s výškou priemerného reálneho príjmu daňového poplatníka.

Keby toto začalo platiť, to by sme sa nestačili diviť aký úprk by z politiky i štátnej správy nastal.

0 0
možnosti
B

bohacovajarca

25. 10. 2012 8:06
Ono je totiž

čím dál víc zřejmé, že ta vládnoucí "reprezentace" je absolutně odtržena od reality normálního života, od ekonomických a ostatních problémů, se kterými se denně potýkají normální občané. Pro ně jsou všechny ty desetikoruny, stokoruny, ba i tisícovky prostě "DRONÉ", něco, co každý může uradit, takový Kalouskův TRONÍČEK NA ROHLÍČKU, jak včera prohlásil v UK na CT24. No, když se z troníčku na rohlíčku stávají slušné tisícovky měsíčně, tak už to přestává být troníček, ale několik zlaťáčků, ale to přeci někoho, kdo je zvyklý každý měsíc na kilo nebo dvě kila čistého měsíčně (a to nepočítám ty bokovky) nemůže rozházet, že? Pro naši zemi je NUTNOST, aby většina těch, co dnes vládnou, SPADLA Z HRUŠKY DOWN! Aby nedostala hlasy ve volbách a po těch letech netahání se vrátila zpět do procesu tahání, plné odpovědnosti za své činy, aby si ta dnes vládnoucí kasta uvědomila, kam svojí politikou posunula život normálního člověka!Žít v akvárku peněz a moci, to se to rozhoduje o troníčcích na rohlíčku!!

3 0
možnosti
B

bohacovajarca

25. 10. 2012 8:07
Re: Ono je totiž

Sorry, few mistakes: "DROBNÉ" a "uhradit"

0 0
možnosti
F

fošna

25. 10. 2012 7:16
Mne se nejvíc líbí ...

jak jsou nám ty částky cpané:  demokratickou totalitou...

Uzavřete s někým smlouvu, že to je zdarma, bez poplatku dáte za to 15000 a za měsíc Vám vymění kartu za 600, za rok za 12000 a nakonec po vás chtěj 30 kč měsíčně...úřad jim dá pokutu, ale poplatek nezruší... ,, státní komedie- soukromá zlodějna Skylink"   ---ČT 1 to samé: 30 korun-tak ať si to bloknou já chci TV, ale platit budu to co chci, ne to co chce vláda..

100- na povodně od povodní 2002 mám provozovnu zničenou povodní- neni dostatek peněz na opravu- ale posílám někam 100...fakt dobrý,, asi betonovejm lobby, který až dostavěj všechny protipovodňové zábrany mi zvednou vodu u nás asi o další 1,20m.....   tenhle stát je jak hloupá videohra....

2 0
možnosti
F

fošna

25. 10. 2012 7:16
Re: Mne se nejvíc líbí ...

1200  pardon  i když člověk nikdy neví

0 0
možnosti
  • Počet článků 1047
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1810x
Nejsem věčně nespokojený, ale spokojený také nejsem. A o tom, co to obsahuje, hodlám občas psát...