Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Máš omyl hned na začátku...Alza nikdy...nikdy...nebyla dobrý internetový obchod :) A kdykoliv tam budeš zase ještě nakupovat "v akci"...zkus nejdřív zkistit, kolik stejný výrobek stojí jinde bez akce :)

1 0
možnosti

Já teda obchod Alza rozhodně nevnímám jako seriozní. Objednala jsem, zboží nedošlo a po urgenci mi "služebníček" sdělil, že se omlouvá, ale vůbec nenabídl opravné řešení. U nich a jejich mečivého pajduláka již nakupovat nebudu

1 0
možnosti
Foto

Za nižší kvalitu a vysoké ceny (nejen v elektronice) si můžeme sami. Svou leností a neznalostí. Kdo vám brání nakupovat na zahraničních serverech? Každý může mít "černý pátek" celý rok.

1 0
možnosti

HA! Zase jeden takovej, coka zí kšefty a mařketing..

Bratře pojď na má prsa!!!!

Podvádění s cenami je tuze rozšířená finta nejen o blekfrajdý a já si z toho udělal sport. Jak najdu rozdíl mezi cenou deklarovanou nebo slíbenou v letáku a tou na účtence, jdu si o tom pokecat s příslušným personálem. Slušně ale dost jedovatými slovy.

Musím konstatovat, že mě v místních marketech personál opravdu a z celého srdce miluje! Poznám to podle růměnce na jejich tvářinkáck když mě viděj jak se blížím k reklamačnímu pultu s účtenkou v ruce a poťouchlým výrazem ve tváři!

1 0
možnosti

Přetrvávající problém - nenažranost českých obchodníků versus hloupost zákazníků.

4 0
možnosti
  • Počet článků 1047
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1809x
Nejsem věčně nespokojený, ale spokojený také nejsem. A o tom, co to obsahuje, hodlám občas psát...