Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
J

jarno3

23. 11. 2011 10:51
Čeká Čr....

Nečeká, pane Baloune, nečeká! Dnešní politická mafie je natolik prorostlá s mafíí ekonomickou, policejní a soudní , že každý na každého něco ví a tudíž ho neshodí. Na vině je režim, který je nastaven takto přesně na míru. Proto jakákoliv změna bez změny režimu je už nemožná. Český národ dokázal za 22 et po plyšovém převratu, že  tento politický systém je v naší zemi  trvale neudržitelný. Naivní " očekávání" změn k lepšímu, je pouze výraz dosavadní ustrašenosti mlčící většiny, která- po vzoru Heydricha- zatím dostává tolik žrádla, aby mohla pracovat a nepřemýšlet o tom, že líp už bylo. A dokud si to neuvědomí, nic se nezmění.

0 0
možnosti
OS

Starochoff

23. 11. 2011 9:34
Nebude

Žádná velká, ba ani středně velká ryba chycena nebude. Ve stávajících poměrech prostě nebude. Nikdo na tom totiž nemá zájem. Politici kradou jako straky a proti každému protikorupčnímu zákonu najdou nějaké "objektivní důvody," proč ho nepřijmout. Naší justici naprosto ovládá organizovaný zločin - přečtěte si zprávu BIS - a každý případ, kdy policie někoho obviní a předá soudu je vzápětí zastaven pro "procesní chyby." A tyto dvě organizace proti sobě nepůjdou, spíš se navzájem podrží. Cesty ven není.

0 0
možnosti
DP

Daniel P.

23. 11. 2011 9:12
ryby

Situace je asi taková, že oni vědí, že jejich korupce a rozkrádačky dosáhly neúnosných rozměrů, vědí, že to musí přestat, ale chtějí, aby přestali ti kolem nich, oni sami prostě nemohou, protože moc chtějí víc a víc a ty prachy leží na dosah, jen je zvednout. Možná tedy dojde na "vyhoďte ho z kola ven" či "jen jeden může přežít", a dočkáte se nějakého toho procesu a rozsudku, ale dokud zůstane ve fukci byť i jen jediný z těch, co jsou tam teď, nic se nezměnilo.

0 0
možnosti
PH

petrph

23. 11. 2011 8:17
dá se říci

Že většina lidí už ani na velkou rybu nečeká, a nezbývá jim než konstatovat že "tak to musí byť" a kapříci si svůj rybník nevypustí ani se z něj nedají vylovit. Tak snad skutečně až to tu vyhraje bolševik a každý bude odměňován podle své práce a trestán podle svých zločínů-což nemusí  být za 21 let ale už za 3 roky po volbách. Že pak "po bolševicku" s kácením lesa budou odlétávat třísky a odnese to i spousta nevinnejch lidí, je smutná skutečnost. A že spousta dnešních pravicových lídrů  stačí včas zdrhnout směrem ke svým švýcarským kontům, taky...

0 0
možnosti
  • Počet článků 1047
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1810x
Nejsem věčně nespokojený, ale spokojený také nejsem. A o tom, co to obsahuje, hodlám občas psát...