Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VW

Mohu říct jediné. Oblasti OS moc nerozumíte. A podnikání MS asi taky moc ne.

1 1
možnosti
PV

To je fakt, kdysi jsem videl spadnuty bankomat (cca rok 2000), svitily tam NTcka.

0 0
možnosti
JG

J92i76ř28í 76G28i80e42s73l

18. 6. 2013 8:38

Embedded OS je trochu něco jiného než to, co máte v PC a navíc ve spoustě aut od Fordu a KIA již takový OS od Microsoftu tuším běží (možná ho sám máte a ani o něm nevíte).

A je také s podivem, že lidé každý den používají bankomaty a nepozastaví se nad tím, jaký OS řídí výplatu jejich peněz. :-)

1 0
možnosti
VW

Kdyby jenom bankomaty.

0 0
možnosti
MP

Já bych to zase tak nedramatizoval. Ano, Microsoft má takovou pověst, jak popisujete, ale to především z toho důvodu, že jim takové produkty všichni tolerují. Kdyby si velká část současných uživatelů Windows nebo jiných Microsoftích produktů řekla, že tohle už stačilo a dokud MS neudělá něco lepšího, budou používat konkurenci, byl by to pro Microsoft docela velký tlak na to, aby se více snažili v oblasti stability a bezpečnosti (ale taky by to znamenalo, že na každou novou verzi Windows by se čekalo déle a stála by více).

Každopádně, co se týče automobilového průmyslu, tam jsou často docela přísné standardy a regulace ohledně funkčnosti a bezpečnosti, které prostě musíte splnit, jinak máte se svým produktem smůlu. Co se týče letectví, tam je to podobné, jen všechno samozřejmě ještě výrazně přísnější. Doporučuju počkat, jak to dopadne a teprve potom kritizovat.

0 0
možnosti
VW

Microsoft windows má takovou pověst jen proto, že jej všichni používají. Proto se na jeho chyby přichází častěji, častěji se opravují. Nemluvě o tom že za 99% problémů si uživatelé mohou sami. Důležité taky je že se vyplatí psát na tento os viry. Když se budu rozhodovat na jaký os napíšu vir asi to nebude ten s 1% zastoupením, když si můžu vybrat ten s 90%...

Kdyby lidé masově přešli k jinému OS, do pár let by to byl dle lidí ten nejděravější OS, ten nejpomalejší, co se musí pořád záplatovat.... Nebo snad věříte tomu že ostatní vývojáři programují bez chyb?

0 0
možnosti
  • Počet článků 1047
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1810x
Nejsem věčně nespokojený, ale spokojený také nejsem. A o tom, co to obsahuje, hodlám občas psát...