Brusel – město teroristů?

Jak se zdá, pod lampou je opravdu nejvíc tma. Ostatně – bývá to pravidlem, že zločinu se nejlépe daří tam, kde by ho nikdo nečekal.

Pařížští teroristé byli obyvateli Bruselu. Dnes se dozvídáme o čtvrti v Bruselu, kam se bojí policisté chodit, protože je líhní teroristů a jejich základnou. V TOM Bruselu, který je centrem EU!

Vtipy o tom, že ekoteroristé jsou hlavně v Bruselu a že sedí přímo v Evropském parlamentu, dostávají jinou dimenzi. Brusel – symbol Evropské Unie - je opravdu ukázkou toho „nej“. Ovšem v tom špatném slova smyslu.

Není se co divit teroristům, že právě Brusel si vybrali za svoje „rodné město“. Vždyť kde jinde by byli v centru dění Evropy? U zdroje informací a navíc v klidu a pohodě.

S politikou, otevřenou pro uprchlíky všeho druhu a „multikulti“ to lehce připomíná trójskou legendu. Tentokrát ovšem Trójským koněm byla jen „nadutost“ politických a zejména těch bruselských hlav, nežijících v reálném světě. Teroristé rychle pochopili, že jednodušší je být pár let mírumilovnými občany a hodnými sousedy, ukolébat tím pozornost a pak prostě jen vytáhnout zbraně a začít masakr. Ať si je hledají mezi davem uprchlíků – oni jsou tu už roky „doma“. Teď jen v klidu přijdou se skutečnými uprchlíky jejich nové posily. Ani je nikdo nemusí složitě do Evropy pašovat. V počtech a stylu obrovské vlny, zaplavujících Evropu je těch pár set teroristů těžko dohledatelných.  Rovnou se usadí v těch správných evropských státech a městech a ještě je paní Merkelová přivítá.     

Řeči o tom, že veliká většina je hodných a milých lidí, jsou jen řeči. Když bude na sto tisíc uprchlíků jen deset teroristů, dokáže to Evropou pořádně zacloumat.

Spoléhat se na tajné služby, které napříč zeměmi spolu nijak nespolupracují, se ukazuje být naprosto mimo. Když zástupci tajné služby říkají v médiích, že nemají žádné poznatky o teroristech na jejich (rozuměj „našem státu“) území, neznamená to nic jiného, než že NIC nevědí.  Stejnou váhu má i tvrzení, že „nám nic nehrozí“.

O svobodu a bezpečí Evropané nyní definitivně přišli. Protože ji politici předali těm, co přišli a přicházejí a budou dál přicházet z těch zemí, kde svoboda, demokracie a bezpečí není.   

P.S. Kdybych chtěl být zločincem nebo teroristou, asi bych také zvolil Brusel. Pod lampou jménem Brusel jsou nemožnému a neuvěřitelnému dveře otevřeny. A je jedno, jestli jde o politiku nebo nějakou formu terorismu. Včetně toho „EKO“. 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Aleš Baloun | sobota 21.11.2015 18:00 | karma článku: 37,95 | přečteno: 1295x