Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Přátelé, když sleduji myšlenkovou úroveň blogů na Idnes, nedivím se, jaké máme prezidenty. Prostě jakou má národ intelektuální kapacitu, takové má politiky.

0 0
možnosti

Prezident Miloš Zeman? Předchozím, polistopadovým prezidentům se nepodařilo vzbudit v obyvateltvu takové protesty jako proti Husákovi!

0 0
možnosti

"Ukažte člověka, co volil jednoho nebo druhého (současného a předchozího) prezidenta a je v naší zemi spokojeně žijící, pracující a daně platící, zákony dodržující, slušný člověk."

Takových lidí bych Vám ukázal spoustu. Nemám rád tyhle vyloženě negativní články vyjadřující frustraci a zapšklost pisatele.

Tahle jediná věta mi stačí, abych to dál nečetl. Klaus je určitě ješitnej a samolibej člověk, ale nikomu nelez do ř... a většina jeho názorů se časem ukázala jako opodstatněná (jeho názory na EU, dotace, globální oteplování).

Zeman je originál - je to buran, bezesporu, na druhou stranu je schopen formulovat svoje názory a nehraje na schovávanou, co si myslí to řekne a udělá. Není jeho chyba, že ve volbě nebylo lepšího kandidáta.

Horšího prezidenta klidně mít můžeme, podívejte se do řad těch, které Zeman porazil. Tam je kandidátů na horšího prezidenta dost. ;-)

1 2
možnosti

J60a34r28a 74R97a67n89k

17. 11. 2014 3:16

PS je nesmysl, latka byla sundana panem Zemanema az na dno:-/

4 0
možnosti

P87a84v30e97l 79K12u62l39a

17. 11. 2014 2:28

Klaus se Zemanem že se nesnášejí? To jsou kumpáni na život a na smrt :-\

5 1
možnosti

Pěkně napsané...akorát je tam drobná chybka. Klaus nemířil na západ, Klaus byl a je pohunkem Kremlu a svého chtíče.

4 1
možnosti

Souhlasila bych, až na to, že poslední slovo bych nahradila slovem ješitnost(nebo sebestřednost a tak podobně, možná i mocichtivost- což by tedy byl ten chtíč:-)).

2 0
možnosti

Začátek dobrý, pane autore, v dalším, řekla bych mýlka. Totiž s Kalouskem. Dalším, který se již připravuje, totiž není Kalousek, nýbrž Vladimír Dlouhý. Můžete si soukromě odpovědět na otázku, proč.

P.S.: A kdyby se to snad nechtělo povést s Dlouhým, v záloze je Babiš. Rusové nás z rukou nepustí, pane autore. Proto Kalousek naprosto nemůže připadat v úvahu.

7 0
možnosti

Kalousek se hlavně totálně znemožnil. A nejsem si vůbec  jistej, jestli by nás také klidně neprodal za stakan :-P

0 2
možnosti
Foto

Aleši, jak se to říka v jedné hře od Járy Cimrmana. Nikdy nebylo tak špatně, aby nemohlo být ještě hůř.

0 0
možnosti
Foto

My jsme si zvolili svobodně Havla? I Vy vtipálku...

(Dám Vám šanci, třeba jsem to zapomněl - připomeňte mi tedy, ve kterém roce to bylo?)

1 1
možnosti

Svobodně jsme si zvolili Zemana...to je prostě fakt a účast byla celkem solidní a rozdíl v hlasech také. Naštěstí snad všichni ve světě vědí, co je tenhle gumák zač a tak to raději neřeší...stejně jako toho kašpara před ním. ;-)

1 0
možnosti

D35a43v43i33d 66V39l35k

16. 11. 2014 17:08

No obávám se hlavně, aby to nebyl nějaký diktátor. Ve jménu lidového volání po vládě pevné ruky cítím značné znepokojení. Takový Babiš by  asi byl odpovídající. Ostatně agent STB prezidentem republiky by byl završením polistopadového vývoje dle gusta každého bývalého i současného komunisty, ať zrovna sedí v kterékoliv straně.

6 1
možnosti
  • Počet článků 1047
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1810x
Nejsem věčně nespokojený, ale spokojený také nejsem. A o tom, co to obsahuje, hodlám občas psát...