Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KM

Já bych tolik pro Klokánky pod vedením paní Vodičkové nehorlila - mám dost informací zevnitř, paní Vodičková má nejspíš zbytnělé ego, kdyby ne, tak dávno z vedení Fondu ohrožených dětí odstoupila a sklidila by díky za to, co vybudovala. Pak to měla předat profesionálům. Dneska je situace taková, že zaměstnanci, kteří se starají třeba o děti z Klokánků, nemají čtvrt roku výplatu, to, že za ně zaměstnavatel dlouhodobě neodvádí zdravotní a sociální pojištění, je už snad notoricky známo. A co dělá paní Vodičková? Vydírá stát a veřejnost skrze děti... Kde je její osobní odpovědnost za vývoj situace v této organizaci?

4 0
možnosti
VB

V poslední době získávám pocit, že evropští politici (včetně těch našich) si dali za úkol zničit Evropu. Až si sem nastěhujeme všechny možné i nemožné uprchlíky, kteří záhy se zklamáním zjistí, že pečení holubi ani zde nelétají do huby sami, ale že musí makat, dojde k velkému průšvihu. Nedivila bych se, kdyby nás začali hromadně vyvražďovat ve snaze získat naše majetky. A co bude potom? Odstěhujeme se my do vysídlené Afriky a na Blízký východ? No, aspoň nám tam bude teplo.

4 1
možnosti
VS

Posledni dobou by to chtela referenda na vice veci, protoze proste nerozumim tomu, kdo volil ty lidi, kteri to prosazuji, namatkou:

- kvoty na pridani repky do paliv, budeme slavnostne zvedat z 5% na 7%, kdyz se ted EU dohodla na tom, ze se to ma omezovat, NECHAPU

- osazeni dalnic spionazni technikou za 20mld (http://janpolanecky.blog.idnes.cz/c/459255/penize-na-silnice-nejsou-na-dozorovani-ridicu-chce-vsak-vlada-vydat-miliardy.html)

- nakup radaru do policejnich aut z fondu z pojistneho!! (http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2015041701)

- zavedeni ecallu povinne do vsech aut

- odmitani tvrdsiho boje proti ekonomickym migrantum

atd. atd.

...fakt tohle jsou prani vetsiny...?? ;-(8-o

5 0
možnosti
MN

politici jednají proti přáním a zájmům svých voličů, kteří je ovšem opakovaně zvolí .... není to jasná definice ovčana?

0 0
možnosti
Foto

Nejsem nelida - ale uznávám, že je hodně NELIDSKÉ nedat 20 milionů pro Klokánek a místo toho poslat 90 mega na Ukrajinu... (http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-udalosti/315925/cesko-vypravi-na-ukrajinu-humanitarni-konvoj-jen-letos-tam-posleme-90-milionu-korun.html) Dopr..e kdy už se začneme starat nejprve o vlastní lidi a pak až o ty ostatní? Mě už z toho je fakt na blití!!!!! A nejhorší na tom je, že běžný člověk s tím prostě nemá šanci nic udělat :(

29 1
možnosti

Co autor  nechápe ?   Musíme  být porkrokoví. EU  trendy jsou masová imigrace, multikulturalismus a následná integrace nekompatibilních skupin. Vše na úkor zatímní majority pochopitelně.

V KLOKÁNKU vetšinou pečují jenom o Čechy. Zachovat Český národ a  stát (přesněji co z něho zbylo) ale není prioritou vlády. Politici musí plnit direktivy našich protektorů, jinak by byli  označeni za  bezpečností  a  ekonomické riziko,(extremisty, Ruské agenty nebo blázny) a meanstreemová média společně s poslušným politiky by je odstřelili :-(

3 0
možnosti
LK

U Klokánků nejde o absolutní výši částky. Jde o to, že když jim jako soukromým zařízením nestačí ani o 50% víc peněz na jedno dítě než stačí tomu "rozežranému" státnímu aparátu, něco musí být opravdu špatně.

6 0
možnosti
PK

nevíte o čem mluvíte.. ne že bych se Klokánků konkrétně chtěl zastávat, ale oni na rozdíl od krajských příspěvkových organizací děti do péče přijmout musí - po rozhodnutí soudu nebo po rozhodnutí sociálky. A příspěvek na dítě mají na rozdíl od těch krajských organizací o 100.000 nižší. To, že jim jako jedné z pěti z celkového počtu cca 80 organizací posílá stát peníze opožděně, čímž je dostává do problémů s druhotnou platební neschopností (a paradoxní situace, kdy jako zadlužená organizace nemůže žádat o dotaci), raději rozebírat nebudeme.. vypadá to opravdu na cílenou likvidaci

8 0
možnosti
MS

1) Klokanek je rizen neprofesionalne a uz leta na vyjimky (neplnil kvoty na max.pocet deti). Spolecnost vedome neplnici povinnosti a spolehajici na vyjimky (ostatni organizace se stejnym zamerenim si povinnosti plni), dluzici na zdravotnim pojisteni desitky milionu uz mela davno skoncit. 

2) Boj o holy zivot a preziti ma vyssi prioritu nez podpora deti jednou organizaci, ktera je navic rizena neprofesionalne.

3) Castka 10 mil je smesna, 100 mil  na zachrani uprchliku bych bral jako minimum. EU,NATO (jsme clensky staty) spolu s US zpusobily primo pad vlad v Iraku, Libyi, neprimo v Syrii a Egypte. V techto zemich nastal nasledne teror, podpora uprchliku je to minimum co CR muze pro lidi z techto zemi udelat.

4) Plan ministra CR lze snadno dohledat (106 600, tj.po zdaneni cca 75,3 tis cisteho), jenom hlupak nebo populista dela zavery bez znalosti faktu.

6 12
možnosti

Uf, díky, normální lidé ještě existují. Mezi místními prasaty to ale s Vašimi názory budete mít těžké..

0 2
možnosti
RS

Vystihl jsem z diskuze urcite vyhrady proti Romum. Musime jim priznat, ze umeji v tom chodit a nekteri se naucili i mistrne krast. Ale migranti? Ti chteji pres more do Evropy a nenaucili se ani plavat. Neni divu, ze se jich tolik utopi.

4 0
možnosti
MS

Umet plavat neni bezne ani v nasich podminkach u starsi generace,  a umet plavat na sirem mori nekolik hodin neni nic jednoducheho ani pro dobre plavce.

PS: Kdyz nekam letite, take si delate predem kurz skoku padakem

1 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
3 0
možnosti
  • Počet článků 1047
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1809x
Nejsem věčně nespokojený, ale spokojený také nejsem. A o tom, co to obsahuje, hodlám občas psát...