Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Jak ztrácíme panenství

Dnes za mnou přišla kamarádka s flaškou a prý jde slavit - je to právě 20 let,co ztratila panenství.Omlouvám se,pokud je to pro někoho citlivé téma,ale pro mě,ženu v domácnosti je mnohem zajímavější než údajná 3.světová.Samozřejmě jsem přinesla skleničky a trochu si spolu zavzpomínali....

Mě dlouho nikdo nechtěl.Ani se nedivím,vždy jsem byla mírně obézní a maminka mě strojila do v té době moderních hnědých kamaší.Byli moderní asi rok,já je musela nosit roky tři.Do to toho mě stříhala na blbečka,ofinu deset cenťáků nad obočí....jak já záviděla spolužačkám v riflích,co házeli ofinou jak vrtulníkem!

Tehdy byli v oblibě mezi mládeží tzv.bečky.Kluci koupili bečku piva,někde v lese se narazila,byl táborák... a mě jednou omylem na takovou bečku někdo pozval.Tehdy se o sexu moc nemluvilo...takže,když mě jeden z místních opilých mladíků zval do lesa,že mi něco ukáže...šla jsem.Těšila se na romantiku,že mě třeba ukáže světlušku... no,to co mi ukázal ,jsem viděla poprvé(naštěstí byla tma,takže jsem to neviděla ani celé) a já v šoku vzala nohy na ramena a utekla.

Bohužel jsem tak promeškala svoji šanci...už mě nikdo nikam nezval.Všechny holky z intru už to měli za sebou,kromě spolužačky Romany,která by sice chtěla,ale pouze v případě:,,že by u toho nemusel být ten chlap".

Oni celkově chlapi to mají lepší...jediná jejich starost poprvé je...aby to strčili do správné dírky.

Ale my...dámy?Jak to udělat,aby to nebylo moc pozdě,ani moc brzo,a aby jsme u toho dobře vypadali.Otázky kde,kdy,kam,jak zvolit správnou frekvenci kmitočtu a jak se u toho neztrapnit..a potom - co  řekne,jak to řekne a komu všemu to řekne.

Nakonec jsem musela o celý proces odpaňování poprosit přítele mé kamarádky( samozřejmě tak,aby o tom nevěděla),aby se toho činu na mě ujal.Ujal.Nebudu zabíhat do podrobností,jen,když to na mě vyvalil...vzpoměla jsem si na mou maminku a dovolenou u Balatonu.Bylo to v osmé třídě a já okamžitě po příjezdu dostala svou první menstruaci.Byli jsme na pláži,na veřejných záchodcích,maminka mě podala tampon a pak na mě řvala přes dveře kabinky.

,,Strč to tam!"

Ticho

,,Už ho tam máš?"

,,Ne,mě se to tam nevleze."

,,Zatlač!"

,,Nevleze!"

,,Ty huso,víš co se ti tam bude muset v životě všechno vlézt!"

Když jsem pak po půlhodině z kabinky vylezla,chyběl mě jen ten potlesk,jaký bývá v amerických filmech,když přistane letadlo.

No a tenkrát,když jsem tedy doličný předmět u přítele mé kamarádky viděla,jsem si musela přiznat,že maminka měla pravdu.

Skončilo to tím,že jsem přišla o panenství i kamarádku.

Miluju americké filmy.Jak jsou tam dívky zodpovědné,jak se na všechno připravují,konzultují s rodiči a pak o to přijdou po romantické večeři,při zapálených svíčkách...

Jednou jsem s kamarádkou jeli přeplněným autobusem,tělo bylo na tělo....jeli jsme kolem louky s kopkama sena...a kamarádce se vybavil tento slavný den.

Začala mě hlučně vykládat,jak před třema rokama,na této louce,v jedné té kupce.... si chtěla užít první romantický okamžik.Vcítila se do té chvíle a  téměř v autobuse křičela:

,, Ty voe,tak já jako,že jo...tak jsme na to vlítli...no on to do mě vrazil,já jsem u toho křičela,naštěstí pak jsem upadla asi do komatu,takže si nic nepamatuju,jen jak pak nade mnou stál,asi mě oživoval,nebo co a lil na mě vodu z nějaké konve....no já ti vlastně vůbec nevím,jestli už to mám za sebou".... všichni lidé kolem nás poslouchali s vyvalenýma očima,i autobusák zastavil a prohlížel si chvíli Haničku,chvíli kopky na louce...

Moje sestřenice se zase snažila celé dva roky,na každé zábavě o to přijít,ale pak vždycky mě tvrdila,že to tam prostě nejde..dodnes nevím,jak to myslela...myslím,ale,že dneska už je muž.

Nejkrásněji o to přišla kamarádka,kterou její přítel pozval na tuto akci k němu domů.Ona se strašně těšila,chodili spolu tři roky....on se taky těšil,nachystal večírek s přáteli,romantický dort ze srdcem...pak se ale ze stresu trochu opil,museli ho uložit do ložnice a... kamarádka,protože se těšila... o to na vedlejší posteli přišla s jeho bratrem....se kterým je v manželství už 20 let.

Každá máme svůj příběh a svůj zážitek,proto si myslím,že tak,jak je třeba v Americe 4.červenec,měl by se i u nás vyhlásit den Ztráty panenství.Všichni by jsme svorně slavili,že to máme za sebou a že to dobře dopadlo.A ostatní....by se těšili,že je to teprve čeká.

A taky ať mají trochu strach,my se taky báli :)

 

Autor: Alena Chovancová | středa 18.2.2015 22:15 | karma článku: 24,03 | přečteno: 1853x
  • Další články autora

Alena Chovancová

Jak vnímám uprchlíky já

Přijímání uprchlíků vidím jako sebevraždu našeho národa.Nechci odsuzovat ani nikomu brát víru,hledala jsem na islámu něco pozitivního,ale bohužel jsem nic nenašla.

19.9.2015 v 10:14 | Karma: 7,09 | Přečteno: 151x | Diskuse| Ostatní

Alena Chovancová

S O2 se prostě nedovolám.....

K životu potřebuju tyto základní věci-jídlo,sex,telefon a internet.Proto každý měsíc musím platit spoustu peněz za přísun těchto mých potřeb.Ať počítám,jak počítám,nejvíc dávám nejmenované telefonní společnosti. Celkem jsem s ní byla spokojená.Tak jednou za půl roku mě osloví s báječnou nabídkou,jak ušetřím,než zjistím ve vyúčtování,že za to,že mi dal jiný, lepší balíček,zaplatím o dvěstě korun víc.Pomalu se blížím k částce,za kterou bych si mohla pronajat dobře prosperující restauraci,nebo vydržovat supervýkonného milence. A včera...... zapnu internet ..... a nic!

8.4.2015 v 20:21 | Karma: 24,53 | Přečteno: 1417x | Diskuse| Ostatní

Alena Chovancová

Velikonoce tradičně netradičně

Tak jako každá žena velikonoce nenávidím.Uklízet,nakupovat,vařit,péct a ještě se nechat mrskat ožralými návštěvníky.Doufala jsem,že ty letošní proběhnou v klidu a míru.Bohužel .....

5.4.2015 v 21:34 | Karma: 15,70 | Přečteno: 598x | Diskuse| Ostatní

Alena Chovancová

Jak jsem chtěla být krásná

Nenávidím věty typu .... důležitá je duše a tak.Já chci být krásná celá.Dostávám se pomalu do věku,kdy to,co jsem na základce schovávala,teď statečně vystavuju,aby si mě vůbec někdo všiml.( PRSA) Ale i tady už není pomalu nic ke koukání. Tak ve třinácti letech jsem chtěla být modelkou,ale to už jsem bohužel vážila jak dvě superhvězdy dohromady.Nevím po kom jsem zdědila žravost.

16.3.2015 v 13:18 | Karma: 25,47 | Přečteno: 1402x | Diskuse| Ostatní

Alena Chovancová

Tak to vidím já - náš stát z nás vychovává rasisty

Tímto chci také ihned říct,že hluboce odsuzuji jakékoliv hnutí a utlačování národnostních menšin.Ale chci napsat,jak to vidím já - obyčejná žena v domácnosti. Tiskem prošel článek,jak opět náš stát vytváří nové a nové nadace na podporu Romů.A mě pořád nedochází jedna věc ..... proč?

1.3.2015 v 10:00 | Karma: 42,95 | Přečteno: 6097x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Stovky amerických obrněnců se v řádu dnů nepozorovaně přemístily do Česka

2. května 2024  17:21

Několik set vozidel americké armády včetně obrněnců Bradley nebo transportérů M113 se objevilo ve...

Zemřel bývalý místopředseda ODS Miroslav Macek. Bylo mu 79 let

1. května 2024  12:58

Ve věku 79 let zemřel bývalý místopředseda ODS a federální vlády Miroslav Macek, bylo mu 79 let. O...

Moskva se chlubí kořistí z Ukrajiny: Abramsy, Leopardy i českým BVP

1. května 2024  15:38

V Moskvě ve středu začala výstava západní vojenské techniky, kterou používá ukrajinská armáda a...

Nová odhalení z fakulty: studenti viděli vraha dřív, policie byla v budově víckrát

3. května 2024

Premium Masový vrah David K., který v prosinci při střelbě na Filozofické fakultě Univerzity Karlovy v...

Na důchodce zaklekli, chalífát neřeší. Němce děsí mdlé reakce jejich politiků

3. května 2024

Premium Snímky stovek radikálních islamistů demonstrujících v ulicích severoněmeckého Hamburku, kteří...

Na jednání o míru nepřijdeme, vzkázali Rusové. Švýcaři je ani nezvali

2. května 2024  22:11

Švýcarsko iniciuje vlastní mírovou konferenci o Ukrajině. S pozváním Ruska na setkání, které se má...

Pavel zkritizoval všechny. Nefér jsou Babišova slova i kampaň SPOLU, míní

2. května 2024  21:36,  aktualizováno  21:50

Kampaň, která dělá z hnutí ANO zastánce ruských zájmů, je podle prezidenta Petra Pavla stejně nefér...

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!

  • Počet článků 10
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1784x
Jsem žena v nejlepších letech obklopující se mladými,schopnými,atraktivními a inteligentními lidmi...protože taková se stále snažím být.No někdy to nevychází...Miluji výzvy a neexistuje pro mě žádné tabu...

Seznam rubrik