Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AC

Milá paní Balcarová,ani ti  policisté za to nemůžou .... to dělají zákonorodárci . Nejsem a nechci být rasistka ,to z nás chce udělat stát.Paterčatům péči přeju,ale ne facky státem přiděleným pečovatelkám.Jiné matky by je totiž nosili na rukou.Možná jste článek špatně pochopila ....měl ukázat na to,že stát ze strachu před bůhvíčím měří dvojím metrem a vyvolá v občanech pocit bezmocnosti.Je to jako když maminka říká svým dvěma dětem,že se mají mít vzájemně rády,protože i ona  je stejně miluje a při tom doopravdy upřednostňuje jen to jedno.Místo lásky v nich vyvolá nenávist.Tento článek není psaný proto Romům,ale proti špatnému metru našeho státu a emocím,které v nás tím vyvolává.

5 0
možnosti
TH

Trapny, neschopnost policie vam teda nevadi.   A rikate si rasistka.... i ta pateercata vam pijou krev...budete mit uspech.

0 3
možnosti
JH

Paní, moc dobře jste to napsala. To není rasismus, to je hledání spravedlnosti. A na tu Ti slušní občané nemají nárok. Rasisti jsou Kocábové, Dinstbierové, a další a další příživníci, hlavně ti, co jsou přisáti na státní rozpočet a dobře se jim z toho žije. Ti nikdy nedovolí rovnost občanů v nárocích a povinostech.

8 0
možnosti

Ano, svatá pravda.!To není rasismus, to je hledání spravedlnosti R^ Celý příspěvek Pepy Hendricha byl opsal, ale to bych se jen opakoval na cizí účet.

0 0
možnosti
DK

Hlavně já jsem utlačovaná většina....

2 0
možnosti
  • Počet článků 10
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1784x
Jsem žena v nejlepších letech obklopující se mladými,schopnými,atraktivními a inteligentními lidmi...protože taková se stále snažím být.No někdy to nevychází...Miluji výzvy a neexistuje pro mě žádné tabu...

Seznam rubrik