Jsem muslim a nemusím Abbáse

Já jsem muslim žijící v ČR již 9 let. Nikdy jsem neviděl Mohammeda Abbáse, dokonce jsem nikdy v ČR neviděl žádného muslima, pro kterého je Abbas (ředitel muslimské unie v ČR) vůdcem muslimu v této Republice.

 Viděl jsem včerejší ČT Hyde Park a musím reagovat na nesmyslné tvrzení pana Mohammeda Abbáse. Pokud skutečně zastupuje muslimy v ČR – což myslím, že ne – tak by se neměl chovat jako by někde popíjel čaj s kamarády a vůbec jako ředitel by neměl mluvit o konspiračních teoriích. Osama veřejně mluvil o tom, že on a jeho tým stojí za útoky z 9.11. Odkazy níže;

https://www.youtube.com/watch?v=KiKyWJRRjnU

https://www.youtube.com/watch?v=1kqpZGBOKZQ

O vraždách zajatců; nevím, zda pan Abbás nikdy neviděl desítky videa, v kterých jsou jasně zavražděny muslimských a nemuslimských zajatců v Iráku a Sýrii. Když najednou ISIS vraždí stovky, tak proč by se vahali zabit jednoho a natočit falešný video? To je nad lidské chápání.

 Média by neměla dávat prostor takovým lidem, kteří podle mě jen dělají, aby jménem Islámu zřídili nějakou unii pro vlastní prospěch. Ano, říkám to, protože existují, podle mě, hloubí a bohatý muslimové, kteří by takového člověka financovali, a to vůbec není nic tajného.

 Pokud je skutečně zástupcem všech muslimu, tak ho vyzívám, aby jménem všech muslimu jasně a bez pochyb se distancoval od teroristy a připojil se v boji proti omezování svobody včetně svobody projevu v Evropě, protože je to nejcennější věc co náš hostitelé vybudovali za posledních 70 let.

Autor: Josef Addo | pátek 9.1.2015 20:10 | karma článku: 25,96 | přečteno: 2022x