Žhářství i teroristický útok extremní levice jsou dle „bojovníků s extremizmem" „v pohodě"

Nebezpečný a ozbrojený zakladatel levicově-extremistické skupiny je na útěku, skupina páchala žhářské útoky, ovšem „bojovníci proti nenávisti" mlčí.

Jedná se o tzv. Síť revolučních buněk, která je mimo jiné známá výtržnostmi proti restauraci Řízkárna, ale též žhářskými útoky proti policii. Ovšem vzhledem k tomu, že nikde nemaluje hákové kříže či protiuprchlická hesla, naši intelektuálové, aktivisté, umělci, politici ani jiné veřejně známé osobnosti známé svými výroky v duchu „boje proti extremizmu a nenávisti" k tomuto neřeknou ani „popel". Nezveřejňují odsuzující tweety či příspěvky na Facebooku, neprohlašují solidaritu s policií či lidmi, kterým byla u Řízkárny podpálena auta, nečtou z papírku v České televizi prohlášení proti samozvaným „revolucionářům", zkrátka to je pod jejich „rozlišovací schopnost".

Dále také proběhla některými médii zpráva, že jiná radikálně-levicová skupina plánovala teroristický útok na vlak, převážející vojenský materiál, kdesi mezi Prahou a Plzní. Má jim hrozit dvacet let vězení, možná dokonce až výjimečný trest. Opět naši „bojovníci za dobro" mlčí, mlčí a mlčí. A opět se ptám - proč? Je jim to jedno? Nepovažují to za dostatečný „trhák" pro své zviditelnění? Nebo snad s těmito radikály někteří „dobrotrusové" tiše sympatizují a jsou rádi, že mohou posloužit jako „dobrá úderka" proti těm „ošklivým xenofobům", „buranům" a „zaprděným Čecháčkům", kteří se bojí přistěhovalců vyznávajících právo šaría?

Nevím, ale jedno je jisté - nepřehlédnutelný dvojí metr existuje i ohledně tak závažných trestných činů, jako je žhářství, či dokonce teroristický útok na vojenský vlak, naštěstí nikoli mezi normálními lidmi, ale mezi tak zvanými „elitami" tento dvojí metr existuje zcela jistě a prokazatelně.

Zdroje:

http://www.lidovky.cz/zakladatel-site-revolucnich-bunek-je-pet-mesicu-na-uteku-je-nebezpecny-a-ozbrojeny-g23-/zpravy-domov.aspx?c=A160503_203852_ln_domov_ELE

http://www.lidovky.cz/plan-utoku-na-vojensky-vlak-nakoupili-v-hornbachu-a-zapalne-lahve-testovali-v-lomu-g2o-/zpravy-domov.aspx?c=A160503_143712_ln_domov_jzl

 

Autor: Adam Mikulášek | pátek 6.5.2016 9:40 | karma článku: 35,22 | přečteno: 916x