Zbabělá DVTV smazala vlastní výtvor i kritické komentáře diváků

Jde o rozhovor moderátorky Emmy Smetany se zpěvákem Alešem Brichtou. Ta jej bez představení náhle „přepadla“ s dotazy – co tu děláte, co jste dělal před tím…, a diváci si tuto neprofesionalitu nenechali líbit.

A co na to DVTV? Postavili se za svou moderátorku? Nebo se snad divákům a panu Brichtovi omluvili? Ale kde pak, postavit se k problému čelem není silnou stránkou „pražské kavárny“, k nimž lidé kolem DVTV nutno počítat.

Prostě se rozhodli, pěkně postalinsku, dotyčné video smazat, komentáře o něm také, a jakmile se jeho kopie objevila na Youtube, pohotově ji nechali zablokovat s poukazem na autorská práva, aby se pak mohli tvářit, že – my nic, my muzikanti.

Citace

Emma Smetana rozhovor natočila ve chvíli, kdy si zpěvák Brichta šel zakouřit ven. Bez představení na něj chrlila otázky typu: „Vy jste Aleš Brichta? Co tady děláte? A co jste dělal před tím?“ Když se na DVTV za rozhovor dočkali kritických komentářů od uživatelů, rozhodli se rozhovor smazat. 

Diváci se vrhli na Emmu Smetanu za VIDEO s Alešem Brichtou, které už zase smazali, ale zde ho najdete. Už to dolehlo i na Drtinovou

Na mě to působí tak, že paní Smetana nejspíš zamýšlela svou vlezlostí a dotěrností Aleše Brichtu vyprovokovat k nějaké nepředložené reakci, na čemž by se pak mohli diváci pořádně „popást“. A vzhledem k tomu, že Brichta má dobré vztahy s Tomiem Okamurou, je dost možné, že tu bylo rovněž zadání touto cestou Brichtu zesměšnit a dehonestovat.

Nu, ať si každý udělá obrázek sám – v 11:15 jsem narazil na kopii rozhovoru, která prozatím zablokována není:

DVTV - prapodivný rozhovor s Alešem Brichtou 21.10.2017 (Emma Smetana)

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Adam Mikulášek | úterý 31.10.2017 11:19 | karma článku: 40,13 | přečteno: 3761x