Vítači nastolují cenzuru jako v Číně – je čas se vzepřít!

Německá modelka byla „zablokována“, protože zveřejnila dopis od migranta, který jí vzkazoval, že by potřebovala pořádně…

No nebudu tu psát to vulgární slovo, označující „sexuální akt“. A těchto případů přibývá geometrickou řadou! Opět příklad toho, jak pokrytecky se sluníčkáři stavějí k lidským právům, tentokrát ke svobodě projevu.

„Migrant mi nadával, že bych potřebovala pořádně o*ukat. Zveřejnila jsem to a zablokovali mě.“ Známá německá modelka popisuje strašlivé zážitky a dění

v zemi

Flüchtlingskritische Journalistin durch Migrant sexuell beleidigt

Masarykovo známé motto – „Pravda vítězí“ už na západě pomalu přestává platit, naopak, nejmenovaná německá politička, která napřed spustila nekontrolovanou migraci, se teď snaží po čínském vzoru umlčet své kritiky – pod vlajkou boje za „evropské hodnoty“, nebo spíš za zájmy korporací.

A její pomahači, ať už v kterékoli zemi, včetně naší, ohánějíce se Masarykem a „ochranou demokracie“, tyto hodnoty pošlapávají den odedne bezohledněji, ideologie je jim nade vše, životy obětí terorizmu jsou pro ně druhořadé, základním heslem je přijmout co nejvíc migrantů za každou cenu, za cenu smrti mnoha lidí, utrpení znásilněných dětí…, a ještě si vytvářejí kouřovou clonu za pomocí propagandy ve stylu, že „Zeman nás táhne na východ“, v USA pro změnu Trump…, o jména nejde. Jde o to, že ve skutečnosti nás táhnou na ten východ právě ti „bojovníci za evropské hodnoty“, poněvadž žádní „agenti Kremlu“, ale právě tzv. „kavárna“ a „sluníčkáři“, nejhlasitěji volají po politické cenzuře, pod záminkou „šíření dezinformací a cizí propagandy“. Ale to už jsme tu jednou měli, viz rušení „štvavých vysílaček“ či zákazů „reakčních“, „revizionistických“ či „kontrarevolučních“ knih.

A lidé jen přihlížejí, ponadávají si, ale kdy už konečně vyjdeme do ulic? Budeme jen křičet – pomóóóc, voda stoupááá, zachraňte nás někdóóó…, nebo si konečně uvědomíme, že žádný „mesiáš“ nás zachránit nepřijde, že si musíme pomoci sami? Jak dlouho ještě bude trvat, než se od počítačů a televizí přesuneme na náměstí v počtu alespoň velkých desítek tisíc a budeme žádat obnovení skutečné svobody projevu, záruky, že nebudou likvidována nezávislá média pod zástěrkou „šíření lží a propagandy“, záruky, že nikdo nebude postihován, pokud si veřejně postěžuje, že mu nějaký migrant ublížil, urazil jej, nebo že viděl, jak se něco podobného stalo někomu jinému v jeho blízkosti, příp. když uveřejní videozáznam dotyčné události?

Budeme čekat, až budou politici reagovat na stále se množící teroristické útoky s úsměvem podle sovětského válečného hesla – „Nas mnogo“? Až bude člověku, který si postěžuje na zločiny migrantů, hrozit podobný postih, jako když se v centru nějakého čínského velkoměsta projdete s obří tibetskou vlajkou? Nebo jako kdybyste v centru Teheránu či Riádu vykřikovali hesla hanobící islám a proroka Mohameda? Budeme snad čekat, až si Berlín vytvoří v Evropě takové pozice, že jakýkoli projev vlastenectví či odhodlání bránit svou zem a svůj národ bude nekompromisně a tvrdě potlačen? Budeme čekat, až se rozjedou politické procesy a z mnoha národně cítících jedinců se stanou novodobí disidenti či političtí vězni?

Jak dlouho ještě budeme pokorně čekat jako „ovce na porážku“?

 

Autor: Adam Mikulášek | čtvrtek 22.12.2016 13:14 | karma článku: 42,20 | přečteno: 2257x