Už i Čína a muslimské Maroko zakazují burky, jen u nás ticho po pěšině!

Čína se v rámci boje s islamizmem rozhodla zakázat příliš dlouhé vousy, nošení závojů na veřejnosti a čistě náboženské svatby, konkrétně v ujgurské provincii Sin-ťiang.

Ukazuje se, že problém s fanatickým islámem nemá jen západ jakožto „vývozce demokracie silou“, ale i „říše středu“.

Čína přitvrdila proti muslimským Ujgurům, zakázala dlouhé vousy i závoje

I samotná Angela Merkelová již předčasem prohlásila, že:

„Úplné zahalování obličeje nepatří k Německu a mělo by být zakázané, kde jen to je možné.“

Ovšem lidskoprávní fanatici se nám snaží nalhat, že jde o „trestání“ někoho za jeho víru, ačkoli podobné zákazy nepostihují umírněné muslimy, kteří jsou ochotni se integrovat či už se integrovali, ale postihují jen muslimské fanatiky. V těch pokrokovějších muslimských zemích např. uvidíte část žen s muslimským šátkem (hidžábem) na hlavě, část žen i s odkrytými vlasy…, ale příliš často nenarazíte na burky či nikáby, jež kromě vlasů zahalují celý obličej. A podobné je to s oněmi nadměrně dlouhými vousy.

Vzhledem ke svému špatnému zraku sice nemohu tvrdit, že bych to „viděl na vlastní oči“, ale s rodinou jsem jako turista navštívil poměrně dost muslimských zemí, včetně části Palestiny zvané Západní břeh…, (o islám jsem se začal blíže zajímat po 11. Září 2001…) a bylo mi několika lidmi řečeno totéž ? většina tamějších mužů neměla dlouhé vousy a většina tamějších žen si nehalila celý obličej, spíš nosily ony šátky. A to není řeč o zaměstnancích/zaměstnankyních hotelů nebo o prodavačích v obchůdcích na turistických promenádách, mluvím o obyvatelích velkých měst, městeček i vesnic!

Často totiž zapomínáme na jedno, že i pokrokovější vlády v některých zemích zakazují symboly radikálního islámu, zejména mám na mysli zahalování celého obličeje. Nemusejí se totiž bát „křiku“ lidskoprávních fundamentalistů, ať už jde o aktivisty, novináře, politiky či některé squattery. Proto mohou s vlastními muslimskými radikály bojovat opatřeními založenými na zdravém rozumu, nikoli na nějaké „ulítlé“ ideologii ve stylu sexuální výchovy pro uprchlíky.

Příklady

Maroko zakázalo prodej i nošení burek, jsou prý bezpečnostním rizikem

 

Egypt chce zakázat nikáby na veřejnosti. Prý odporují islámu

Ovšem ani rakousko nezůstává pozadu, na zákazu nošení burek se shodli rakouští Lidovci a Sociální demokraté, kteří v současnosti u našich jižních sousedů vládnou ve společné koalici. A tam přece jen ještě protimigrační nálady nedosáhly české úrovně.

Vídeň zakázala burky a nikáby na veřejnosti

Ovšem v České republice, navzdory silným obavám drtivé většiny našich občanů z imigrace islámských fundamentalistů, stále poslanci a senátoři nic podobného nenavrhují, jako by za našimi jižními a západními hranicemi vládl klid a mír jako v sedmém nebi, ba jako by ani žádný islámský fundamentalizmus neexistoval.

Hlavně zachovejme klid (jako jsme k tomu byli vyzýváni 21. Srpna 1968…), ohněme hřbety a hlavně…, nikoho neprovokujme, protože přece když si „dovolíme tu drzost“ zakázat islamistům, resp. Jejich manželkám, nosit burky a nikáby, mohli by se nám pomstít a provést nějaký ten teroristický útok i mezi Šumavou a Beskydami. A k naší politické tradici přece již od podzimu 1938 patří připokakanost, takže se dál jen švejkuje, místo abychom se zase postupně učili být odvážným, hrdým a statečným národem se stejně statečnými, hrdými a odvážnými státníky!

 

 

Autor: Adam Mikulášek | sobota 1.4.2017 14:46 | karma článku: 32,72 | přečteno: 917x