Tak už umazává kříže i Nestlé, vyhlašuji této firmě osobní bojkot!

Jak jsem se dnes dočetl, Lidl už v tomto politováníhodném multikulti falšování reality není sám. Zjevně občané nedělají dost proto, aby firmy ztratily ekonomickou motivaci k tomuto odpornému jednání.

„Server The European Post publikoval fotografii z jednoho nejmenovaného bruselského supermarketu, kde na obalu Nestlé opět chybí u kostela kříž. Firma Nestlé sice tento svůj počin prozatím nijak nevysvětlila, ale vzhledem k početné muslimské komunitě v srdci Evropské unie lze předpokládat, že se opět jedná o politickou korektnost a ideologií multikulturalismu ovlivněnou snahu docílit náboženské neutrality.“

FOTO To už si snad někdo dělá srandu: Umazané kříže, za které čelil řevu Lidl, se opět vynořily u jiné firmy

Původní zdroj:

After Lidl, also Nestlé removes Christian cross from Greek yogurt packaging

Zdůrazňuji, že nejsem žádným zapáleným křesťanem, takže tyhle zrůdnosti mě neurážejí kvůli náboženské víře, ale pohoršují mě tyhle praktiky, neboť pro mě symbolizují plíživý nástup multikulturní nesvobody, falšování reality (kostely bez křížů stejné jako Praha bez věží nebo máj bez rozkvetlých stromů…), což by nemělo mít v zemích prohlašujících se za „svobodné“ a „demokratické“ vůbec místo.

Proto by občané a zákazníci neměli být neteční k těmto nehorázným islamizačním ústupkům. Nejde tu o „nějaké“ křížky, jde tu osvobodu. Umazávání křížků jsou jen „první příznaky nemoci“, které většinou „moc nebolí…“, ale pokud tyto příznaky člověk zanedbá a v čas nezačne s léčbou, může na to škaredě doplatit, až nemoc propukne v plné síle.

Proto vyzývám všechny čtenáře, nečekejte, až islamizace a multikultura propukne naplno i v České republice, ale ukažme hned na počátku této „nemoci“, že uděláte maximum pro její léčení, aby „nevinné“ umáznutí křížku z obalu jogurtu neskončilo bouráním soch jako v Afghanistánu za vlády hnutí Taliban, nebo v USA, kde neomarxisté likvidují sochy ne jen jižanských generálů z doby války severu proti jihu, ale i sochy např. Krištofa Kolumba, neb měl tu smůlu, že byl běloch.

„Otrokář“ Kolumbus USA nevoní. Newyorský starosta zvažuje odstranění jeho sochy

Vyzývám k absolutnímu bojkotu Lidlu a Nestlé, jen pokles počtu zákazníků, a tím i tržeb, může tyto firmy donutit, aby s těmito praktikami přestaly, a hlavně…, bude to signál pro politiky, novináře a intelektuály všeho druhu, co si o ideologii islamizačních ústupků jako občané opravdu myslíme!

 

Mé předchozí články ke kauze Lidl

Lidl opět retušoval kříže, jeho omluvy byly jen prázdná slova

 

Názorná ukázka vítací demagogie

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Adam Mikulášek | pondělí 16.10.2017 18:26 | karma článku: 38,65 | přečteno: 1980x