Švédský radikálně-muslimský politik odstoupil, strana o jeho postojích věděla

Švédský poslanec za tamější Zelené odstoupil poté, co po rozhovoru ve vysílání televize TV4 odmítl podat ruku reportérce - není to "kachna"!

Více je možno se dočíst v Angličtině kupř. na švédské mutaci portálu the Local:

http://www.thelocal.se/20160420/swedish-politician-quits-after-refusing-to-shake-womens-hands

ve Švédštině zde:

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article22666780.ab

a v Češtině zde:

http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/I-takto-muze-vypadat-zeleny-politik-Neuveritelny-pribeh-o-svedskem-poslanci-uctivajicim-Allaha-432131

Záměrně jsem zahraniční zdroj uvedl jako první, aby mě zastánci multikulturních idejí nevinili z šíření "nepodložených" informací, což by bohužel nebylo poprvé.

Na věci mě nejvíce šokují dvě věci: jeho straničtí kolegové o jeho extrémních postojích věděli, přesto mu prý "dali šanci". No to snad ne! Zachvíli budou takhle "dávat šanci" třeba i příznivcům tzv. Islámského státu (Daeš), s nadějí, že když "mu dáme šanci", tak se "polepší"?! Další "perlou" je vyjádření švédského ministra školství za SZ, Gustava Fridolina, který si prý "neuvědomil", že odmítnutí podání ruky mohou brát ženy jako "osobní útok". Jako by tihle politici žili na jiné planetě. Copak neslyšeli o kauze dvou školáků ve Švýcarsku, kterým škola udělila výmku, že jako muslimové nemusejí podávat po vyučování ruku učitelkám, což je v této zemi tradicí? Nečetli ani o holandském fotbalistovi marockého původu jménem Nacer Barazite, který již před časem podobně odmítl podat ruku reportérce, protože mu prý víra zakazuje podávat ruku cizím ženám?

Švýcarská kauza:

http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/400973-spor-o-podani-ruky-ucitelce-zastavil-rodine-rizeni-o-udeleni-svycarskeho-obcanstvi.html

Kauza utrechtského fotbalisty:

http://sport.lidovky.cz/muslimsky-fotbalista-odmitl-podat-ruku-reporterce-fxu-/fotbal.aspx?c=A151105_195633_ln-sport-fotbal_oka

Může se pak někdo divit, že hlasatelům "tolerance a otevřenosti" houfně přestávají lidé věřit, když tyto skvělé ideály naprosto znevažují, poškozují a diskreditují tím, že je vyhánějí do takových extrémů? Má snad tolerance a svoboda náboženského vyznání platit pro nepopiratelné radikály a náboženské extremisty? A má tato tolerance k těmto fanatikům jít dokonce tak daleko, že je partaje budou kandidovat na poslance, časem třeba i ministry vlády, přestože o jejich extrémních postojích vědí? Mají snad islamisté mít spoluúčast na vytváření zákonů evropských zemí? Není právě toto důkaz, že odpůrci multikulti měli pravdu, když tvrdili, že časem se tito lidé dostanou do politiky a budou usilovat např. o zavedení prvků šaríi do právního řádu evropských zemí? Začíná to "pár" poslanci, ovšem kde to skončí?

Kdy už západní a severní Evropa z tohoto multikulturního omámení konečně "vystřízliví"? Domnívám se, že už teď je "minuta po dvanácté".

Najdete mě také na Facebooku:

https://www.facebook.com/adam.z.mikulasek

 

Autor: Adam Mikulášek | sobota 23.4.2016 10:27 | karma článku: 40,75 | přečteno: 2014x