Proč si tzv. levicoví liberálové kopou vlastní hrob?

Protože zacházejí příliš daleko, takže se může klidně stát, že si tak dlouho budou hrát s ohněm, až dojde k tak masivnímu konzervativnímu protitlaku, že přijdou i o mnoho z toho, co dosud prosadili.

Je to od nich, i z hlediska jejich pozic, takticky myslím velmi velmi krátkozraké a nezodpovědné. Můžou se s tím potom "svézt" i jiné skupiny, které zatím lidem až tak "nevadily", ale vinou vyhrocení situace pak budou "lítat třísky". To, jak se chová tzv. Klinika, zabije naději v možnost určité omezené legalizace "učesaného squattingu", tím, že se „vítači“ často spojují s marihuanou, tak to může poškodit snahu třeba dekriminalizovat pěstování „pár kytek“ pro vlastní potřebu, štvanice proti „homofobům“ nepochybně zvednou antipatie části veřejnosti proti homosexuálům, tolerance k legalizaci sňatků s dětskými nevěstami jen potvrdí podezření typu, že jisté „lobbystické skupiny se budou snažit zlegalizovat pedofilii“, protože manželství u lidí pod 15 let není nic jiného než pedofilie…, zneužívání aktivizmu a občanské angažovanosti ke krádežím a ničení cizího majetku (kauza červené trenky nebo kyselina v klubu kvůli Ortelu…) zdiskredituje aktivizmus a "občanskou společnost" jako takovou, a ještě navíc může vyprovokovat protiakce ve stylu „oko za oko“, viz posprejování některých pražských kaváren hákovými kříži…,

takže tzv. levicoví liberálové si svou paličatostí a zarytostí podřezávají vlastní větev, a co hůře, „pilně pracují“ na tom, aby veřejnost ztratila důvěru v právní stát, liberální demokracii, občanskou společnost, iniciativy a neziskovky či v občanský aktivizmus jako celek, byť škodlivé jsou jen některé občanské aktivity (uchylující se ke krádežím, výtržnostem a jiným vandalským metodám), některé (ne)ziskovky, které se pod rouškou dobročinnosti snaží nemorálním způsobem obohacovat…, ale spousta jiných aktivit, iniciativ či skutečných neziskovek je pro naši zemi velmi prospěšných.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Adam Mikulášek | neděle 6.11.2016 12:11 | karma článku: 31,39 | přečteno: 985x