Přehled zpráv nezávislé tiskové agentury Kocourkov Press

Varování! Tento stručný zpravodajský přehled není určen příliš důvěřivým jedincům, může obsahovat hoaxy, dezinformace a prvky zahraniční propagandy. Autor nemůže zaručit pravdivost následujících zpráv.

 

Skandál – saudský král odsouzen k smrti ubičováním!

Náš medínský korespondent informuje, že saudsko-arabský panovník Salmán bin Abd al-Azíz včera přiznal svou homosexuální orientaci, která se u něj poprvé projevila ve 14ti letech. Nejvyšší rada saudských muslimských duchovních se usnesla, že Salmán se dopustil smrtelného hříchu proti božímu zákonu. Poprava je naplánována na Nový rok, a to ihned po východu slunce v Mekce. Saudská pobočka Hatefree culture naplánovala v předvečer Salmánovy popravy mohutnou demonstraci na královu podporu a vyzývá evropské sexuology a LGBT aktivisty, aby zdarma poskytli saudským konzervativním imámům dvacetihodinové školení v toleranci k lidem s odlišnou sexuální orientací. Drtivá většina imámů je připravena případné školení navštívit, na termínu popravy se ovšem nic měnit nebude.

 

 

Prokremelský vojenský puč v Estonsku!

Náš spolehlivý zdroj s kontakty na americké tajné služby, jehož jméno z pochopitelných důvodů neuvádíme, přišel s šokující informací: prokremelské síly v estonské armádě se připravují na násilné převzetí moci v této pobaltské zemi. Cílem této „páté kolony“ je vyvést Estonsko z NATO a EU a začlenit je do Ruské federace pod názvem – Autonomní estonská lidová republika. Prosakují též informace z Petrohradu a dalších míst v severozápadním Rusku o masivních vojenských přesunech k estonské hranici, a to včetně odpalovacích zařízení pro jaderné rakety!

 

Merkelová prohlásila, že nevylučuje povolební spolupráci s AFD!

Asi před dvěma hodinami o tom informovalo naše partnerské Rádio Jerevan. Německá kancléřka údajně uznala svůj „kolosální životní omyl“, konkrétně spuštění nekontrolované masové imigrace do Německa a dalších zemí EU. Zvažuje se i možnost kancléřčiny demise a vyhlášení předčasných voleb na květen nebo červen 2017. Svému nástupci doporučuje zahájit neformální jednání s pravicově populistickou Alternativou pro Německo o navázání bližších vztahů a o možnosti povolební národně-konzervativní koalice Křesťanských demokratů právě s AFD.

 

První multikulturní Silvestr v Kocourkově!

Letos se náš starosta Parvíz Singh rozhodl v našem krásném městečku uspořádat vzorovou multikulturní oslavu příchodu Nového roku. „Podařilo se nám dojednat účast významných hostů. Hussein al Zoheirí z tuniské Gafsy nám připraví ochutnávku místní datlové pálenky podle originální halal receptury, dále jsme pozvali Mathura Čandrabůra z indického státu Bihár, který nám předvede jízdu na posvátné krávě. A nebude chybět ani Ariel Jakobi z Izraele. Tento světoznámý řezník z Nazareta nám předvede, jak se vyrábí pravá košer šunka od kosti,“ uvádí Singhova mluvčí Dragana Zefirovič.

 

Praha – tzv. pražská kavárna bude prodána čínskému investorovi

Její dosavadní majitel, bývalý milovník kokainu, Pepa Sluníčko, s viditelnou slzou pod jeho pravým okem konstatoval, že sponzorských darů od amerických přátel v důsledku vítězství Donalda Trumpa velmi znatelně ubývá, a pražská kavárna je tedy nucena tuto neradostnou situaci urychleně řešit. Jako nejperspektivnější investor se prý zatím jeví jedna šanghajská firma, kterou z důvodu probíhajícího jednání nemůže v této chvíli jmenovat. Získali jsme též vyjádření jednoho viditelně frustrovaného člena pražské kavárny, Alberta Pažouta, jenž bez skrupulí prohlásil, že „Tohle je definitivní konec demokracie a lidských práv v  Čechách.“ Pažout je skálopevně přesvědčen, že do pěti let z nás bude ruská gubernie a naše životní úroveň „slítne“ na úroveň poloostrova Čukotka.

 

Prozatím se loučíme a čtenáři se mohou těšit na další číslo, plánované na 1. Dubna 2017. Kdyby nám ministerstvo informací znemožnilo pokračovat v naší činnosti, jsme připraveni přejít do podzemí.

 

Autor: Adam Mikulášek | sobota 31.12.2016 11:07 | karma článku: 31,17 | přečteno: 986x