Poslanci si finančně polepší přibližně o 5300 Kč

Je pozoruhodné, že tuto „skvělou zprávu“ zatím téměř žádná mainstreamová média nezveřejnila, patrně se bojí, že by se konaly početné manifestace na oslavu „skvělé a obětavé“ práce našich poslankyň a poslanců.

Když se zvednou důchody o dvě stovky, zvedají se platy hasičům, učitelům a zdravotním sestřičkám, tak to přece nemohou naši „těžce pracující“ demokraticky zvolení zástupci jen tak pominout. Vždyť taková práce poslance je jedna z „nejtěžších“ prací vůbec, od rána do večera se dohadovat o tak „nezbytných“ legislativních změnách, jako je třeba zákaz kouření, zákaz baget s majonézou ve školních bufetech…, když zrovna nemají sněmovní schůzi, „poctivě hodiny a hodiny diskutují“ s „neodbytnými voliči“, ať už poštou, e-mailem nebo přes sociální sítě….

Takže, řekněme si to upřímně, proti „otrocké robotě“ našich vážených poslanců je práce v dole, na stavbě či ve špitále „naprostá relaxačka“. Tak jim ty korunky navíc přejme a nebuďme „závistivci“ a „populisté“…, to se přece na „vyspělou společnost, ctící moderní evropské hodnoty“ naprosto, ale naprosto nesluší!

Růst ekonomiky zlepší příští rok platy politiků o tisíce

P.S. Na sociálních sítích se dokonce píše o sedmi tisících Kč, ovšem nepodařilo se mi dohledat zdroj.

 

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Adam Mikulášek | pátek 9.12.2016 11:10 | karma článku: 36,73 | přečteno: 1010x