Osobní pomsta jako „sociálně-pokroková hodnota“

„Adame, ty tady stále píšeš nenávistné příspěvky proti uprchlíkům, tak co po nás chceš, abychom ti pomáhali ohledně zdravotně postižených?“ takhle ke mně mluví někteří tzv. „progresívní levičáci“.

Sám se považuji za levičáka, ovšem třeba i z tohoto důvodu nikoli za toho „progresívního“ či „liberálního“. Diví se, že jako slepec hájím postižené a dlouhodobě nemocné, ovšem zdaleka ne v první řadě nevidomé, ale třeba i nemocné seniory. Ovšem, jde spíše o mladší lidi…, když student hájí zájmy studentů, zaměstnanec zájmy zaměstnanců či podnikatel zájmy podnikatelů, je to naprosto přirozené, ovšem u postižených je to zřejmě jinak, protože „Mikulášek je xenofob, tak mu všechno sejmeme“.

Je třeba zdůraznit, že jsem řadovým členem jedné polit. strany, ovšem bez politické funkce, ani na žádnou takovou funkci nekandiduji, vstoupil jsem tam v první řadě právě pro hájení potřeb zdrav. Postižených, nikoli proto, abych byl zastupitelem, radním či poslancem, za což bych sice dostal nějakou tu kačku a pár nul k tomu……, ale musel bych se ve svých projevech podřizovat ne jen momentálnímu vedení vlastní strany, ale také třeba různým koaličním dohodám s dalšími polit. subjekty.

Takže tím, že mi někdo vyjde vstříc a pomůže mi nastolit nějaké téma ohledně invalidů (a vůbec nemusí mé jméno zmiňovat…), tak tím pomáhá nikoli mému egu, mediální publicitě a podobně…, ale měl by to dělat pro ty desetitisíce, resp. Statisíce sociálně slabých, o nichž je řeč. Někdy mi ovšem připadá, že pro některé lidi do krve se ohánějící „levicovými hodnotami“, je daleko důležitější politickou hodnotou osobní pomsta, než skutečná solidarita se sociálně slabými!!!

Občanům velmi doporučuji si všímat, kteří politici či aktivisté takovým způsobem vystupují, samozřejmě jen v náznacích (narážky, ironické poznámky, nafouknutí nějaké jedné věty, která jim „nevoní“, podstatu problému však úmyslně ignorují…), a dejte si na tyhle lidi pozor, ti to skutečně nemyslí upřímně s nikým, ani s vámi!!!

 

Autor: Adam Mikulášek | neděle 2.4.2017 10:05 | karma článku: 37,54 | přečteno: 1599x