Odpůrci EU prý patří do blázince, měl prohlásit lídr ČSSD v Plzeňském kraji

Každou chvíli „pokrokáři“ v ČSSD praktikují hon na členy strany, kteří se dopustí nějakého politicky nekorektního výroku, viz Pavlína Nytrová či v současnosti Milan Hrdlička.

Tak by mě zajímalo, jak se poperou s tímhle výrokem jejich plzeňského lídra a poslance Igora Jakubčíka z předvolební debaty v Plzni, organizované Mladými konzervativci:

„Funguji jako místopředseda výboru pro evropské záležitosti a mám k EU velmi blízko,“ představil se a šokoval i ty největší pravičáky: „Důsledek by byl naprosto jediný: Totální destrukce ČR! Takzvaný czexit. Moje úvahy o lidech, kteří něco takového tvrdí – tak nepatří do české společnosti. Měli by být uzavřeni v nějakém zařízení a velmi dobře hlídání v psychiatrických klinikách.“

Zavřít do blázince odpůrce Evropské unie! Šokoval na besedě lídr ČSSD. To si ani Ženíšek z TOPky nedovolil

Jestli je tohle projev demokratického politika, no tak pak byl Sovětský svaz, kde některé nepohodlné kritiky režimu rovněž zavírali do psychiatrických léčeben. Jenže se velmi obávám, že jde-li o pro-unijního politika, tak příslušné orgány ČSSD zavřou obě oči a nátlak na odchod ze strany, jako se to dělo v případě Pavlíny Nytrové za názor, že mezi homosexuály je údajně více pedofilů než mezi heterosexuály, s velkou pravděpodobností nedojde.

Příběhy 20. století: Řekl světu o disidentech na psychiatriích v SSSR

 

Poslankyně Nytrová, která útočila na homosexuály, opustila ČSSD

 

Kdo chce odejít z EU, patří zavřít na psychiatrii, prohlásil v superdebatě Jakubčík

 

Politické zneužívání psychiatrie v SSSR

 

Autor: Adam Mikulášek | pátek 13.10.2017 12:51 | karma článku: 36,53 | přečteno: 1499x