Nehoráznost multikulti policie

Nigerijec v Římě opakovaně demoloval cizí majetek, policie jej zadržela, sepsala protokol a šup na svobodu pokračovat ve svém nekalém díle. Teď už je naštěstí „pod zámkem“.

Jednalo se o člověka závislého na drogách a samozřejmě, feťáky máme i ve vlastních řadách, v Čr i v Itálii. Jenže přílišná schovívavost k imigrantům, přebujelá lidská práva a strach policistů přísněji zasáhnout, aby nebyli osočeni z rasizmu, působí, že migranti si mohou dovolit téměř vše.

Věřím, že kdyby to udělal etnický Ital, tedy domorodec, tak by už po svém prvním vandalizmu byl zavřen do vazby, případně na uzavřené oddělení nejbližší psychiatrické léčebny. Ale že dotyčný patřil k privilegované menšině, tak si na to policisté netroufly.

A pak se všichni diví, kde je najednou tolik té tak zvané xenofobie. Je to důsledek právě takovéhoto dvojího metru a křiklavé nerovnosti před zákonem. Většinou si asi lidi řeknou – no jo, zase ti migranti…, ale už nepřemýšlejí nad prohnilostí změkčilého a přecitlivělého systému, který se více stará o lidská práva zločinců než o lidská práva obětí.

A tento systém pak do Evropy láká imigranty s kriminální minulostí, tj. „uprchlíky“ před zákonem, nikoli před válkou.

Pět dní v Římě: Afričan demoloval kostel. Pak auta. Pak přišel s krumpáčem na dvůr domu, z toho už je VIDEO

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Adam Mikulášek | pátek 22.9.2017 11:05 | karma článku: 37,79 | přečteno: 1523x