Multikulti propagátoři nesou část odpovědnosti za útoky ne jen v Bruselu!

Přeji upřímnou soustrast všem pozůstalým obětí šokujícího teroristického útoku na bruselském letišti a na zastávce metra.

Nemám dnes příliš času se rozepisovat, ale jsem vysoce pobouřen neschopností a laxností západoevropských politiků a bezpečnostních složek, které v zájmu "kulturního obohacení" a ideologicko-dogmatické formy lidských práv "až za hrob" sprostě nechají obětovat lidské životy nevinných civilistů. Evropa zažila útoky v Londýně, ve Španělsku, dvakrát v Paříži (Charlie Hebdo a Bataclan), nyní zase v Bruselu, ale stále jsme jen chlácholeni a uklidňováni, ale žádná skutečně funkční opatření se nedějí, neprovádí se důsledné sledování radikálně islámských komunit, policie často nadržuje těm, kteří kradou a znásilňují na úkor obětí těchto zločinů, západní propaganda nám nabízí jen "těšínská jablíčka". Jak jsem byl dříve nadšeným fandou co nejtěsnější evropské integrace a jak jsem dříve věřil, že negativní projevy evropské byrokracie a naivní politické korektnosti se časem "poddají", dnes již tomu příliš nevěřím. Plně uznávám námitku, že vzdálení od tzv. "zdravého evropského jádra" či uzavření hranic by nám přineslo jisté ekonomické ztráty. Ale, teď po bruselském útoku již nebudu mlčet! Raději ekonomické uskromnění a odklon od "německé Evropy", než riskovat, že za nějaká ta léta bude vypadat Praha jako Brusel a Brno třeba jako Marseille! Pokud se v nejbližší době Evropa (včetně Německa) nezřekne tzv. vítací kultury, multikulturalizmu a zatajování původu lidí, kteří páchají závažné trestné činy (znásilňování, ublížení na zdraví, vraždy či teroristické útoky), tak budu vážně zvažovat kompletní přehodnocení svých pro-evropských postojů směrem k izolacionizmu a "návratu k národním státům", ačkoli z toho vůbec nemám radost. Ale nemohu jinak.
Ještě před měsícem bych napsal něco ve stylu: věřme, že evropské špičky "procitnou z multikulturního snu" a začnou dělat politiku pro vlastní občany, teď už to ale s čistým svědomím napsat nemohu, už totiž nevěřím. Takže tentokrát svůj článek uzavřu jinak: občané, nedopusťme, aby naše čest a bezpečnost byla prodána za mísu eurodotační šošovice či za tučnou porci kolínského kebabu!

Autor: Adam Mikulášek | úterý 22.3.2016 13:41 | karma článku: 35,70 | přečteno: 1102x