Kolik politiků a celebrit zemřelo v důsledku islámského terorizmu?

Když slyšíme to stálé pokrytecké – cítíme s vámi, nepoddáme se, budeme se za vás modlit, příp., na terorizmus si musíme zvykat, říkám si, jak si to ti mocní a slavní umí hezky „ošéfovat“.

Obyčejní lidi budou umírat, ovšem ti mocní, bohatí a slavní už si zajistí, aby se v jejich luxusních vyhrazených čtvrtích neusazovali potencionální teroristé. Bouchne něco v metru? No a co, oni přece jezdí v drahých limuzínách. Někdo najede autem do lidí na vánočních trzích? Ale kolik celebrit a mocných politiků jste kdy viděli, jak se jen tak volně procházejí kolem stánků na vánočních trzích a popíjejí svařáka? Unese se nějaké to letadlo? Ale velcí politici přece lítají v různých těch vládních speciálech, takže opět si to umí nádherně „zařídit“.

Takže, vážení papaláši a komedianti, až nám zase budete věšet bulíky, jak nezměníme kvůli teroru svůj životní styl, jak to zvládneme a jak je vám strašně líto obětí toho či onoho útoku…, tak budete jen za šašky. Kdybyste opravdu soucítili s obětmi terorizmu, začali byste demonstrativně používat metro, lítat běžnými linkami jako my a občas by vás bylo vidět na různých těch jarmarcích, trzích a dalších akcích, kde se pohybují velké davy. A hlavně, šli byste příkladem a zvali nebohé uprchlíky bydlet do luxusních čtvrtí, kde pobýváte vy sami, abyste si zkusili, co dnes prožívají obyčejní lidé v mnoha evropských velkoměstech!

Takhle jste ale obyčejní pokrytci, jen mudrujete, jak si my, obyčejní lidi, musíme zvykat…, ale vy si zvykat nemusíte, vy si to zařídíte a teroristický útok uvidíte maximálně tak v televizi.

Autor: Adam Mikulášek | středa 24.5.2017 15:26 | karma článku: 44,84 | přečteno: 2752x