Když si někdo nevidí do úst, pomáhá svým protivníkům

Ministerský náměstek prohlásil, že „romové jsou jako medúzy“, „otravní“ a k ničemu. Může být rád, že přišel jen o odměny a ne o místo. Jenže si neuvědomuje, jak dodal munici všem těm „bojovníkům proti nenávisti“.

Něco jiného je mluvit o velkém procentu nepřizpůsobivých občanů v nějaké etnické skupině, rozhodně nejsem zastáncem politické korektnosti…, ale výrok pana Novotného znamená v podstatě dráždit vosu bosou nohou, asi jako kdyby pan Vaculík napsal ve Dvou tisících slovech, aby lidé „věšeli komunisty na kandelábry“, nebo kdyby se v Chartě 77 psalo o „rychlém návratu ke kapitalizmu“.

Kdyby se takhle chovali všichni „nesluníčkoví“ státní zaměstnanci, jen by pomohli neomarxistům k „vyčištění“ všech těchto institucí od takto smýšlejících a jejich nahrazení poslušnými multikulturalisty, genderovými kádrováky, bojovníky proti tradiční rodině a podobně. Tito lidé by měli pochopit, že každé oslabení vlasteneckých pozic neuváženými činy, či dokonce sklouznutím k „učebnicovému“ rasizmu, poškozuje naše národní zájmy a posiluje zájmy antivlastenců, extremní levice a ničitelů tradičních hodnot!!!

Takže…, vy všichni, kterým osud národa není lhostejný a kteří pracujete jako státní úředníci, soudci, advokáti, učitelé, hlasatelé, novináři, pronárodní aktivisté či manažeři…, myslete trochu na taktiku a strategii a nenechte se svádět emocemi k bezhlavému vytrubování neopatrných výroků na veřejnost, ať už na internetu, v novinách, či dokonce třeba v televizi, když už vás tam nějakou náhodou pustí! Jen tím národu škodíte a pomáháte vyklízet prostor ve prospěch těch, kteří národu nepřejí!

Ministerský náměstek Novotný kvůli přirovnání Romů k medúzám přijde o odměny

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Adam Mikulášek | pátek 15.9.2017 11:45 | karma článku: 26,77 | přečteno: 901x