Kdyby v Sýrii řádila místo islamizmu třeba ebola…

Také by Němci a ziskovky vítali uprchlíky před touto humanitární katastrofou, aniž by bylo předem jasné, kolik z těch uprchlíků již je touto chorobou nakaženo? Přitom za ebolu nemůžete, avšak islamistou se stáváte dobrovolně.

A stejně jako „vedlejším efektem“ vítání ilegálních imigrantů ze zemí postižených islamizmem je terorizmus, podobným „vedlejším efektem“ vítání hypotetických uprchlíků před ebolou odkudkoli je rozšíření tohoto viru mezi domorodou populaci.

Je proto velmi podivné a nepochopitelné, že „sluníčkáři“ a „kavárenští intelektuálové“ tyto dvě otázky posuzují velmi odlišným způsobem, viz hlášky typu – na terorizmus si musíme zvykat, je to součást moderního života. Což takhle – na ebolu a další exotické viry si musíme zvykat, je to součástí moderního života se svobodou pohybu a globalizací?

A znovu říkám – ebolou se člověk nakazí z pravidla nedobrovolně a bez lékařské pomoci se z toho nedostane. Ovšem přesvědčeným islamistou se člověk stává z pravidla dobrovolně, byť třeba pod vlivem různých negativních okolností…, a opět má možnost se dobrovolně fanatizmu i zříci, zvlášť pokud chce žít v Evropě.

Ovšem západoevropské země, které by se oprávněně bály přijmout uprchlíky před nějakou tou závažnou epidemií smrtelné nemoci, se už připravují na „vřelé uvítání“ navrátivších se bojovníků IS, ve stylu – kde pak do kriminálu, vy nelidové, musíme jim zajistit školení a psychoterapii, „správňáci“ z neziskovek jim pofoukají bebí a vysvětlí jim, že by se konečně měli dát na pravou cestu multikulturalizmu…, a najednou se kámen změní ve zlato.

A tihle chtějí určovat další směřování Evropy?! Děkuji, nechci!

 

Bojovníky Islámského státu je třeba integrovat do společnosti, nabádá expert

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Adam Mikulášek | středa 1.11.2017 14:05 | karma článku: 34,66 | přečteno: 834x