Kauza antibabiš versus kauza komunistického ministra Rudolfa Baráka

Zemanovi bylo vyčítáno jeho tvrzení, že Čína by nás mohla inspirovat, jak stabilizovat společnost. Ovšem není to Zeman, ale jeho odpůrci, kteří se čím dál víc touto zemí inspirují v metodách, jak „stabilizovat demokracii“.

Tentokrát se nebudu zabývat všemožnou cenzurou internetu, ale tzv. bojem proti zlodějinám v politice. Vzpomněl jsem si, kterak před pár lety v Číně popravili pár vysoce postavených manažerů za korupci, protože se někomu znelíbili. Ostatně, nebylo to jen v Číně, známý je i tuzemský případ někdejšího socialistického ministra vnitra Rudolfa Baráka (i když ten obdržel poněkud mírnější trest…) ze 60tých let, který se nějak nepohodl s tehdejším prvním mužem socialistického Československa, Antonínem Novotným, a byl potrestán tím, že s ním udělali monster-proces ohledně jeho zkorumpovanosti, dokonce prý veřejně vystavovali luxusní věci, které si po dobu svého „ministrování“ pořídil. Jako by ostatní byli „svatí“ a jen Barák byl „arcizloděj“.

A podobně na mě působí kampaň antibabiš. V politice frčí korupce a jánabráchizmus plnou rychlostí, viz tzv. solární baroni, ROP Severozápad, předražené dálnice, zneužívání poslaneckých náhrad na všechno možné, stejně jako ono omílané Čapí hnízdo či nezdaněné dluhopisy. A manipulace v naší „milované“ České televizi, kterou si musíme povinně platit, je snad ještě daleko horší, než v novinách vlastněných panem Babišem (v současnosti předané svěřenskému fondu), které si nemusíme kupovat a nemusíme jim platit žádné koncesionářské poplatky.

Ovšem „Andrejko“ přerostl tradičním politikům a zájmovým skupinám na ně navázaným natolik přes hlavu, že se rozhodli ho zlikvidovat podobně, jako to provedl soudruh Antonín Novotný svému ministrovi Rudolfu Barákovi – všichni jsme čistí jak to lilium, poctivě budujeme lepší zítřky, jen pár zkorumpovaných a nenažraných jedinců typu Rudolfa Baráka nám to kazí a ohrožuje naši cestu k zářnému komunizmu. Resp. Budujeme tu zářnou demokracii, otevřenou a tolerantní společnost, kde se nelže, nekrade a nepodvádí, Německo – náš vzor…, jen ten „zlý Andrej“ šmelí na dotacích, manipuluje svá média a kupuje korunové dluhopisy, aby obcházel placení daní…, ovšem jak vznikly ty nezákonné nahrávky tak vysokého představitele státu, to už se jaksi neřeší, protože účelem zjevně není spravedlnost, která měří všem stejně, účelem je „sejmout“ Babiše, protože je až příliš silný a mocensky významně ohrožuje všechny ostatní, takže musí být zničen jako pověstné Kartágo.

Všechny ostatní skandály, zlodějiny, zmanipulovaná výběrová řízení, jánabráchizmy, solární byznys, čachry s eurodotacemi v regionálních operačních programech a nevím, co ještě…, takže tohle všechno bylo najednou jakoby zapomenuto, protože přece „krade jen Babiš“ a všichni, kteří se proti němu postaví, se očistí a budou jim dány „všeobecné odpustky“, protože nás přece zachraňují před „autokraty“, jsou to mesiáši, kteří „nezištně“ a „upřímně“ bojují za záchranu naší demokracie, svobody a hlavně…, našeho česko-bruselského přátelství na věčné časy!!!

Před chvílí jsem četl na Facebooku znechucené postoje lidí, kteří by nikdy před tím Babiše nevolili, že když vidí tu špinavou hru, a rozhodně jich není málo…, že ho na protest půjdou volit, protože těmito bezskrupulózními křivárnami se jim „tradiční“ politici natolik zhnusili, že Babiš se stal menším zlem i pro ty, kteří ho ještě před měsícem opravdu „dvakrát nemuseli“.

A já se ptám: tradiční politici, demonstranti na akcích „Proč, Proto“ a podobní, tohle jste opravdu chtěli? Opravdu jste chtěli někomu, koho tak těžce nenávidíte, dělat úžasnou bezplatnou předvolební kampaň?

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Adam Mikulášek | sobota 20.5.2017 11:23 | karma článku: 29,61 | přečteno: 670x