Feministky, nástup, mimořádná linka Praha Tokio!

Představte si, drahé sluníčkářky a drazí sluníčkáři, že v demokratickém Japonsku zakazují ženám vstup na ostrůvek Okinošima! Prý posvátné místo! Tak těžkou diskriminaci přece nemůžete jen tak pominout!

„V Japonsku, které je demokratickou a svobodnou zemí a nijak nediskriminuje ženy, existuje posvátné místo, kam smí pořád vstupovat pouze muži. A i ti jen za určitých podmínek. Děje se tak na ostrůve Okinošima, který spadá do prefektury Fukuoka na jihozápadě země. Ostrov je považovaný za posvátný a nachází se na něm starobylá mystická svatyně Okitsu-gu. Ta teď zamotala hlavu i světové organizaci UNESCO, protože bylo doporučeno, aby byla zapsáno na seznam Světového kulturního a přírodního dědictví.“

Vzhledem k tomu, že se nejedná o Mekku, Medínu, Kerbelu, Nedžef Ali ani žádnou jinou muslimskou svatyni, dokonce na tom ostrůvku nemají ani mešitu, tak přece, vážení neomarxisté, nemůžete dopustit, aby docházelo k prachsprosté diskriminaci žen kvůli nějakým „zpátečnickým zaprděným tradicím“! Je přece nevyhnutelné tu rovnost pohlaví vyvézt i na Okinošimu, vždyť je to univerzální a přirozené právo, kterým se musí řídit celý svět (tedy krom toho muslimského), od Horní-Dolní přes Liptákov až po ten nejzapadlejší ostrůvek v jižním tichomoří!

Tak šup, šup, objednávejte letenky do Japonska, nakupte gumové čluny po způsobu našich milých blízkovýchodních hostí a obkličte ten sexistický ostrov ze všech stran, holky do první linie a vezměte tu „zpátečnickou“ svatyni útokem!

Kupředu za rovná práva, zpátky ni krok, raketa mládí odlétá!

 

Autor: Adam Mikulášek | sobota 13.5.2017 13:30 | karma článku: 31,51 | přečteno: 803x