Demogracie ohrožena, už nemáme kde krást!

A za vše mohou pomýlení voliči, kteří dopustili, aby nám ty penězovody demograticky vyfoukli jiní. Dokonce i ty státní příspěvky do partajních kas budou jak pro žebráky!

Tož, soudruzi, je snad todle nějaká demogracie, když už nám ty naše moudra odmítají lidi baštit? A když je nadpoloviční většina voličů natolik pomýlena ideologickou diverzí cizích i tuzemských agentů, revanšistů, populistů, kryptofašistů a buržoazních nacionalistů, že protidemogratické živly téměř dosáhly na ústavní většinu!?

Teď přece není čas, abychom odcházeli ze svých pozic! Je třeba za tu naši demogracii bojovat, třeba až do hořkého konce! Různí škůdci a revizionisté nás vyzývají k většímu naslouchání občanům a k sebereflexi. Ale vážení, to by byla přece zrada našich ušlechtilých ideálů, které nám vnuknul sám velký bratr!

Nemůžeme přece dopustit, abychom ustupovali těm zmanipulovaným a naivním lidičkám, kteří si snad myslí, že demogracie je skutečně vláda lidu! Demogracie je přece vláda uvědomělých vizionářů s těmi jedinými správnými a neposkvrněnými ideály o pravdě, lásce, rovnosti a toleranci, prosazovaných zapalováním aut, tunelováním, zabíráním opuštěných klinik a mlácením nácků, kterým revizionistické soudy odmítly zakázat jejich antidemogratické partaje!

Kdo je či není demograt, rozhodujeme přece my, majitelé jediné osvícené pravdy, ne nějaké neposlušné soudy, které ještě nechápou, že nezávislost moci soudní znamená absolutní poslušnost nám, jediným pomazaným demogratům, nikoli zákonům, které jsou přece od toho, aby se porušovaly, když je to v zájmu demogracie, pravdy, lásky a tolerance!

Takže, soudruzi, bděte a buďte připraveni hájit tu naši demogracii až do posledního mu…, pardon, až do poslední osoby!

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Adam Mikulášek | pátek 27.10.2017 14:10 | karma článku: 39,88 | přečteno: 1930x