Daj-li či nedaj-li medaili, o policejních protestech ve Francii se mlčí

Mediální blackout už není jen románová fikce, stal se realitou. Důkazem o manipulačních praktikách ČT, ČRo a dalších „seriózních“ médií je naprosto nedostatečné informování o policejních protestech ve Francii.

Jako by snad Francie nebyla významná země EU, jejímž jsme členem. Ty protesty souvisí s džihádem a migrační krizí. A když v tak pro nás významné zemi protestují policisté a tak zvaná média veřejné služby o tom prakticky mlčí, tak ztratila morální kredit se považovat za „veřejnoprávní“ média!!! Už se těším, až se zase najde někdo, kdo to celé bude považovat za hoax. To je právě to, co manipulátoři pravdy a lásky chtějí, jenže stačí umět používat Google a není tak těžké zjistit, že o žádný hoax nejde. Jde o naši bezpečnost, myšleno bezpečnost Evropy, ovšem jistým lidem se podařilo zpravodajství a publicistiku zaplevelit spoustou plácání daj-li či nedaj-li medaili 28. října, protože to je samozřejmě podstatně "důležitější" než stabilita v tak klíčové evropské zemi, jako je Francie.

Já tomu říkám technika odvádění pozornosti od závažných problémů prkotinami, což je jedna ze známých a osvědčených technik manipulace veřejného mínění.

Zdroje

http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/A-dost-Ve-Francii-to-mozna-ruplo-459856

http://www.france24.com/en/20161020-french-police-defy-government-growing-protest-lawlessness

https://www.thelocal.fr/20161019/spontaneous-french-police-protests-spread-as-malaise-grows

 

Autor: Adam Mikulášek | úterý 25.10.2016 15:01 | karma článku: 41,47 | přečteno: 1997x