Co je to za rovnost rušit na školách jen vepřové? Jak k tomu přijdou kravičky?

Škoda, že do Německa neimigrovalo aspoň milion vyznavačů hnutí Hare Kršna. Kdyby se ve školách místo vepřového kvůli muslimským žákům rovnou přešlo na přísně veganskou stravu,

možná by Němcům konečně došlo, co znamená ta slavná multikultura, na níž jsou tak hrdí. Ale i tak by se mohli někteří vyznavači tohoto hnutí, případně Adventisté 7. Dne, ozvat, že je „islamizátoři“, vydávající se za „multikulturalisty“, vlastně nehorázně diskriminují, když pod lživou maskou rovnosti všech náboženství privilegují jednu exotickou víru před jinou. To, co předvádí tzv. multikulturalisté, není rovnost menšin, ale jde o válcování slabších menšin těmi silnějšími, tj. hlasitějšími a početnějšími, které si dokážou své požadavky dostatečně „vylobbovat“.

Takže…, celá tahle ideologie je jeden obrovský klam a podvod. Muslimů už je v některých evropských zemích dost na to, aby školy rušily vepřové, kdežto "kršnovců" je podstatně méně, stejně tak hinduistů, takže na zákaz veškerého masa, nebo aspoň toho hovězího, je ještě „brzy“, ti si „musejí ještě počkat“, to je ta skutečná „rovnost“, kdy islám si je „rovnější“ než všechny ostatní, byť menšinové, náboženské víry.

Mimochodem, když mají „sluníčkáři“ stále plná ústa neonacizmu a ohánějí se holocaustem, proč se nikde nedočteme o zrušení vepřového na nějaké škole kvůli ohledům na své židovské žáky? Proč se to děje jenom kvůli žákům muslimským? Není to náhodou nějaké divné?

 

Z německých škol mizí vepřové maso. Není zdravé a islám ho zapovídá

 

Ve školní jídelně musí být alternativa k vepřovému, rozhodl francouzský soud

 

Rakouská školka přestala dávat dětem vepřové. Kvůli muslimům

 

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Adam Mikulášek | pondělí 9.10.2017 15:25 | karma článku: 36,54 | přečteno: 1381x