Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Schvalovat podobné (svojí podstatou i provedeném teroristické) činy je ohavnost. "Souhlasně vtipkovat", to je ohavnost ještě větší. Strašný cynizmus. A z pohledu společnosti, jejího bezpečí a zdravého vývoje velmi nebezpečný jev.

Nabízí se paralela se sympatiemi vůči nacistům v době, kdy se v Německu drali k moci a začali rozlévat jed násilí.

Společnost musí v zájmu svého přežití rázně odmítnout každé takové násilí a stejně tak rázně odmítnout jakékoliv projevy sympatií s ním.

8 0
možnosti

Pokud zde beztrestně mobilizují společnost svojí nenávistí a lží stoupenci slovenského estébáka Bureše a stoupenci falešného politického byznysu okamurovského typu, pak eliminace těchto zvrhlíků bude obtížná!

1 3
možnosti
Foto

J78a38n 22Š61i40k

28. 12. 2023 9:12

Abych řekl pravdu, mě tohle děsí. Kolik kroků je od výhrůžky k činu samotnému? Jednoho prý policie zatkla přímo před fakultou....

5 0
možnosti
RK

Vždycky, když se nějaký ten chudák vytáhne na světlo ze tmy internetu, zjistíte, že je to vlastně neúspěšná troska. Přesný popis provedl pan Dvořák pode mnou. Ta žluč někam musí odtéct. Občas někoho novináři vyšťourají a pak vidíte osamělé, umaštěné individuum, které o ženskou nezavadí a celý den sedí o compu a hejtí.

4 0
možnosti
JK

Odhaduji, že blbost těch dotyčných je tak bezbřehá, že až budou mít ty formality na policii za sebou, dostaví se výron sebehrdosti na to, jací jsou drsní gangsteři, kteří zametli s policajtama.

2 0
možnosti

Bohužel, naše společnost se nedokáže účinně bránit amorálním jedincům!

0 0
možnosti
Foto

Řekl bych, že je to fascinace zlem. Podobně jako u těch, co schvalují ruskou agresi. Přirozená agresivita, kterou si normálně lidé kompenzují třeba štípáním dříví nebo kosením trávy, se u nich projevuje ztotožněním s násilnými činy.

A často jde o lidi, co neuspěli a viníky hledají všude, jen ne u sebe.

Dopřejme ji proto trochu více těžší manuální práce. Vždyť při ní vznikají endorfiny - hormony štěstí.

9 0
možnosti
JK

Dřevo štípu, občas vezmu kosu, ale většinou sekačka...

0 0
možnosti
Foto

Anonymita internetu není úplně nekonečná. Většinou to budou obyčejní zbabělci, kteří nenávidí vše, včetně sebe samých. Osamělí, protože každý rozumný člověk se jim vyhne

7 0
možnosti
Foto

Pro mě to nejsou omezenci, ale lidské hyeny.

8 0
možnosti
  • Počet článků 980
  • Celková karma 35,41
  • Průměrná čtenost 2546x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé. Rentiér, který se prací už jen baví, který nikam nespěchá a s nikým nesoutěží. Příležitostný herec a dálkový chodec.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

  • L.A.Sulovská
  • Vladimír Gottwald
  • Jan Pražák
  • Lubomír Stejskal

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám

Oblíbené stránky

  • www.blogosfera.cz