Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MZ

To je jak prosit ÚV KSČ, ať dodají toaletní papír. Z principu je špatně nastavení a celé fungování EU, že vůbec má pravomoci něco takového všem nařídit (po schválení, které je vše, jen ne demokratické). A ještě zvrácenější je odtržení od reality těchto bolševiků v EU. Toto je další z dílů, pak budeme prosit, abychom mohli vidět děti, rodiče, aby nám k nim povolili cestu, protože je to neekologické bla bla...Ale jen ty principy hajte pane autore, nejsou ani demokratické a pokud ano, tak s tou zásadní chybou: když v demokracii z deseti lidí devět mužů a jedna žena hlasují, koho znásilní...Ale demokracie mi je jedno, pro mě je nejhorší, že nejsou svobodné a nehájí svobodu, odpovědnost občanů a vše směřuje k diktatuře. Ale někomu vadí, že zakázali křečka...

3 0
možnosti
LU

"O to všechno budou následující generace ochuzeny."

Akých politikov si bude nasledujúca generácia voliť, tak bude žiť.

0 0
možnosti
RK

Rodiče vás jistě informovali, že od dob Marie Terezie jsou na školách zakázány tělesné tresty, s čímž zásadně nesouhlasím. Zkušenosti mě ujistily, že řádná facka ve správný okamžik zvládne daleko víc než jako o tom za čtvrt roku planě plkat na rodičovském sdružení.

Zasvěcení vědí, kdo to řekl a já jen dodávám: jestlipak ten člověk neměl svatou pravdu?

10 5
možnosti
MP

Z článku je samozřejmě cítit jistá ironie, ale upřímně řečeno mi není jasné, kterým směrem ta ironie míří. Zda je to směrěm k EU, že řeší takové -prakticky- "kraviny", jako je zákaz chovu křečků a morčat, nebo že se snaží zakazovat takovou běžnou a často i nutnou věc, jako je občasný pohlavek nezvedenému dítěti, anebo zda to je ironie vůči ostatním čtenářům, kteří dělají z těchto uvažovaných zákazů nějaký zasadní problém, kteří by kvůli křečkům hned opouštěli EU nebo nedejbože schvalují jakékoliv násilí na dítěti, včetně výchovného pohlavku (a tudíž neschvalují, že by se řvoucí dítě v obchodě mělo řešit ústní přednáškou a nikoliv jedním pohlavkem...).

9 0
možnosti
TT

Ta ironie míří tím směrem, že kdo nadšeně nehujeří, je hlupák.

4 1
možnosti
BH

S těma psama bych si jistý nebyl. Na planetě je prý moc lidí, ale taky moc psů!

3 0
možnosti
FS

Psy pomalu ale jistě reguluje asijská komunita ...

0 0
možnosti
JK

Přečetl jsem si všechny diskusní příspěvky a u některých jsem si musel říct - to snad není možné, aby jejich autoři byli takto nechápaví.

4 1
možnosti
ZZ

EU vytváří problémy tam kde nejsou a pak je neúspěšně řeší.

17 4
možnosti
MB

To je samozřejmě hoax z russké trollí farmy v Petrohradu. EU žádný takový hoax nechystá a ten počet zvířat taky nesouhlasí.

8 0
možnosti
PM

Zastávat mlácení dětí .. ach jo. Když tohle primitivové pořád dělají, tak načase zakázat. Neexistuje žádné pozitivum bití, akorát se dospělému uleví.

1 5
možnosti
OB

Petře, on je rozdíl mezi citlivým otcovským "vochlamcem" a bitím . . . Plácanec přes zadek neublíží.... I fenka zaklepe se svým neposlušným potomkem...

PS - trošku mi u Vas v textu hapruje gramatika. A víte Vy vůbec, co je to ten vochlamec ?? . . .

2 0
možnosti
KL

Musím uznat pane Turnere, že se Vám povedl majstrštyk. Vy jste si zde na blogu rozhodně nevybudoval pověst kritika EU a tak věřím, že celá řada čtenářů neodhalí, že je tento text myšlen ironicky. Blahopřeji. A to bez ironie...

16 0
možnosti