Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PD

Když jste to tak pěkně shrnul, o to víc to vypadá absurdnější. Ty názorové veletoče...byly dány osobním přístupem, nebo pragmatismem, to musí hodnotit jiní.

1 0
možnosti
Foto

Mne nejvíce fascinuje jeho konec. Když zjistil, že umírá. Jak se postavil ke svému životu? Kolika lidem zničil ten jejich, kolik nadějných emigrovalo, buď do exilu, nebo do kotelny? A najednou dojde k poznání, že to všechno bylo špatně a volá kněze (resp. arcibiskupa Sokola - údajně rovněž agenta StB), aby mu ulehčil odchod. Uměl být v tom okamžiku opravdu upřímný, nebo se jen "sichroval", což mu -jak známo, houby pomůže.

Dík za vstup a čtení.

7 6
možnosti
IS

Fico nepřekvapil.

3 0
možnosti
Foto

Je to drnkání na ty nejhorší pudy šovinismu, Ivo.

5 4
možnosti
JZ

Zasloužená karma

5 1
možnosti
Foto

J88a36n 24Š52i86k

30. 8. 2023 8:15

Mezi politiky máme spoustu takových osobností. V určitém období svého života dělají správnou věc (jako JUDr. Husák za války) a potom v nějakém období přijde zlom a jeho skutky se změní v něco úplně jiného. Moc, konec vnímání reality, peníze, a kdo ví co ještě. Je to jen důkaz toho, že člověk by v politice neměl být dlouho, maximálně 4 roky a konec. I dvě volební období jsou moc. Gustav Husák těžce poznamenal celou generaci "svých dětí." Kdo nekrade okrádá rodinu, závist a nenávist, flákání a očurávání, mít nárok na cokoliv, udavačství, nadávání na všechno a na všechny, ukazování prstem jak všichni za to můžou, jen já ne, atd.. Než tohle z národa vymizí bude to chtít zase další generaci. Hlavně proto ty nové generace, přes všechny své nedostatky, jsou a budou lepší a to pozitivní převáží všechny ty kecy jejich slabé odolnosti. Jinak Fico tím jen ukazuje, co je zač. Hezký den a díky

14 0
možnosti
Foto

Jak píšu, mrzačení dvou generací - rodičů a jejich dětí. Vytahovat jej jako část předvolební agitace považuji za svinstvo a nehoráznost. Děsivé na tom je, že on ty volby nejspíš vyhraje.

10 2
možnosti
MB

Gustáv Augustin byl nepochybně zajímavý. Intelektuál z Blavy. Jako správný představitel dělníků a rolníků? kouřil výhradně Marlboro. Vykuřoval tak imperialismus. V době SNP přišel s nápadem - Stát se pevnou součást SSSR. Naštěsdtí jej to přešlo. Tak zařídil, aby odpadlo vše kolísavé - Morálka a čest ...

Co mne vážně fascinuje? Byl arestován, neuvěřitelných 9 let. Po uchopení moci, svůj případ nenechal prošetřovat. Důvod? Aby tím nepoškodil matku - stranu ...! (Mj. L. Štrugala kobkou provedl) .

S kolika lidmi a pochlebníky se za život střetl? Výsledek? Leží v hrobě sám a sám, osamocen. Cjvála R. Ficovi, jeho žáku! Velebí svého učitele "! Není kolísavý ...

11 0
možnosti
MK

Na Slovensku se patrně něco muselo stát, když ,,tohle,, bude většina patrně volit.

7 0
možnosti
Foto

No a na záver nášho zjazdu ma súdruhovja přehovořili, abysom o sebe povedal volajaký vtip. Ja ho poviem, prečo nie a ja sa viem aj zasmiať.

3 0
možnosti
Foto

Ještě bych doplnil jeden jeho výrok: hranice nebudou nějaké korzo. To je pro ty, kteří rádi cestují, jako já.

11 0
možnosti
Foto

Pamatuji. Psal jsem kdysi o tom blog - poté, co jsme jeli na kolech krásnou cyklotrasu z Mikulova na západ do Jaroslavic. Samý akáty, klid, sem tam hospůdka na obou stranách hranice. O tohle nás všechny JUDr. Husák okradl.

7 0
možnosti
Foto

Jeho dokonalou pružnost nezlomil ani pobyt v lágru, indoktrinace z Moskvy převažovala nade vším, také tam strávil dost času. Výborný text, Tomáši. Karma.

20 0
možnosti
  • Počet článků 981
  • Celková karma 35,37
  • Průměrná čtenost 2544x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé. Rentiér, který se prací už jen baví, který nikam nespěchá a s nikým nesoutěží. Příležitostný herec a dálkový chodec.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

  • L.A.Sulovská
  • Vladimír Gottwald
  • Jan Pražák
  • Lubomír Stejskal

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám

Oblíbené stránky

  • www.blogosfera.cz