Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pan autor nemá rád Babiše a tak vyhledá článek na protibabišovském Seznamu a opírá se o výpovědi dvou celníků. Sám mám rád vyvážené informace a tak jsem si po jeho blogu o Rusech, kteří znásilňovali ženy na obsazeném území dnes přečetl, že to samé dělali ve velkém američtí vojáci. Ve Francii bylo nahlášeno 181 znásilnění a předpokládá se, že mnoho obětí čin nenahlásilo. Tomu říkám objektivní pohled na věc. Ve věci nepohodlné firmy bude nejlepší počkat na rozsudek soudu.

8 20
možnosti
JZ

Inu vojáci nejsou andílci, ovšem počet znásilněných Rusy byl daleko vyšší. A já jsem přece nikde nenapsal, že Američané neznásilňovali.

15 6
možnosti
Foto

Správně rozhořčený blog. Víra v potrestání je ale naivní. Nepohodlné firmy byly likvidovány soudci, politiky a nikomu se nic nestalo.

Vašek

16 2
možnosti
PW

Takže to má podle Vás projít? Se slovy, prostě se to tak děje?

Máme případ, který směřuje ke konkrétnímu člověku, tak ten - pokud je politik má okamžitě "padnout". Ať už by to byl Babiš, Fiala prostě kdokoliv.

4 2
možnosti
RC

Formulovat bych to jinak: musi byt potrestan za zneuziti pravomoci, tj. "skoncit" je jen nasledek vezeni.

7 7
možnosti
RC

Zatím podle plusu a mínusu to vypadá, že většinově se tady někteří kloní k tomu, aby si tady mohl kdekdo zneužívat moc k likvidaci nepohodlných konkurentů. To už je ale mafiánský stát.

3 5
možnosti
  • Počet článků 3326
  • Celková karma 25,15
  • Průměrná čtenost 1805x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz