Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Antikomunistickou koalici něco a jako atibabišovskou? To byste ton dal. A Vám se líbí žlučovitý Ziegler a L. Stejskal? Já fandím spíš L. Stejskalovi ten opravdu argumentuje... Ano, dřív si koupil člověk v Koruně za 10 Kčs pepřenku podivných kvalit, dnes prý stojí v Praze kopeček znrzliny 40 Kč. (Nevím, já tam naštěstí nebydlím). Parha už dnes není pro české turisty, ale pro ty cizí, kteří se nechají okrádat. Ale v Praze neustále brečí, že tam dnes těch cizích turistů jezdí málo. (Hlavně těch asijských a ruských. Kdo za to může, jenom covid?) Je vidět, že jste emigrant, vidíte věci zkresleně Přijeďte na Moravu, tam Vám to vysvětlí. Dřív se říkávalo, že se za "socialismu" se řeší problémy, které za "kapitalismu" neexustují, dnes je tomu naopak. A Vy byste v České telvizi zavedl cenzuru? Ještě větší než tam dnes je? No, pozdrav pámbu, pane Randák. ;-D

4 1
možnosti
Foto

Paní Pantliková, dosud jsem si myslel, že Ostrava je na Moravě. Nebo není?

4 0
možnosti
PK

Pan Stejskal je skutečně studnice vědomostí a patří mu hluboký úklon, píše s maximálním přehledem a nikoho neurážíR^R^R^

7 1
možnosti
VV

Vidite pane Braune, uz to mate naservirovane. ;-D;-D;-D

2 0
možnosti
Foto

Jsem rád, že Vás můj diskuzní příspěvek donutil k tak plamennému blogu. Věřím, že Vás Vaše věrná klaka Ziegler, Dvořák, Stejskal, Jandová a další pochválí.

5 1
možnosti
Foto

Klaka...to jsem naposledy četl v Rudém právu. Hodně se vám stýská?

7 0
možnosti
VV

Ale jste, zly ekonomicky emigrant. Stejne jako byli Pavel Landovsky, Ludek Pachmann, Otta Sik, ja a desetitisice dalsich. A hlavne Pavel Kohout, protoze ve dvaceti psal oslavne basne na komunismus.

Jo kdybychom emigrovali do sovetskeho svazu, to bychom byli kabrnaci.

Pravda, za 10 Kcs jste a nejen v te Korune mel obed a pivo.

Ale jak dlouho na to normalni clovek delal? Ja na konci padesatych dve hodiny. Dnes se najite za prumernou hodinovou mzdu. kdekoliv.

Vypada to, ze ruzni ti Josefove, Zdenkove, ci jmeny jako mel kdysi ministr vnitra, to nemohou nebo nechteji vedet.

1 0
možnosti
Foto

Tak za průměrnou mzdu se najíte kdekoliv tak možná u Vás v Německu, tady v ČR tak možná v nějaké hodně levné hospodě. V roce 1984 jsem jako strojvedoucí měl plat 2800 a na guláš se šesti jsme chodili za 4,50. Takže z platu jsem si těch gulášů 622. Dnes při jeho ceně kolem 120 Kč bych musel brát 75000 a to určitě průměrný plat není. To co píšete Vám možná zbaští dnešní mládež, ale naše generace (bude mně 70) určitě ne. Můžete mně klidně obvinit, že obhajuji minulý režim, to v žádném případě nechci, ale zase nebylo vše až tak černé, jak dnes líčíte.

2 1
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2626x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy