Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ND

K úvodu autora:

Cituji:

"Budu-li psát o počasí, bude to jeho propagace? Ne, počasí bude takové, jaké bude, bez ohledu na náš vliv."

Budu-li psát o tom, že mi vyšla nová knížka, bude to její propagace? Ano, bude, bude informovat, že tu ta knížka je a že si ji kdo chce může koupit...

Vztahovat slovo propagace k psaní o homosexualitě je tedy nesmysl, protože jak píše autor, kvůli tomu se nikdo homosexuálem nestane, ale psát o požadavcích homosexuálů už propagace je.

Souhlasím s autorem, že naše společnost hodně pokročila a je tolerantní nejen k homosexuálům a že je nikdo nepronásleduje, ba naopak, jen má připomínky, nebo někdy nesouhlasí s jejich požadavky.

A tím bych skončila, hezký den.

5 0
možnosti
Foto

Ten příměr se týká pouze té skutečnosti, která je uvedena v úplném závěru článku. Homosexualita není otázkou volby, stejně jako si nemůžeme zvolit počasí. Tečka.

Propagace něčeho, co nelze ovlivnit, je blbost. Tečka.

Propagace požadavků homosexuálů nesouvisí s tím, že někdo zákonem zakáže, aby byly děti a mladí lidé o problematice homosexuality informováni. Tečka.

Požadavek homosexuálů a s nimi dle mého soudu všech svobodně a demokraticky smýšlejících lidí je jediný: aby byly homosexuálům zajištěny absolutně rovné podmínky. V orbánovském Maďarsku vyšly postupně tři zákony, které podporují onu nerovnost, u nás schází jediný legislativní počin, aby alespoň po právní stránce rovný stav nastal.

0 0
možnosti