Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
EK

Ono by stačilo říci jenom fakta, že jsou lidé, kteří mají sexuální preference jiné, stejně, jako se třeba narodí někdo s odlišným počtem zubů, a není třeba z toho dělat nějaký povyk. Když budeme děti učit vzájemné toleranci, tak takové věci normálně přijmou, a to, že se vždycky najde nějaký psychouš, co odlišnost použije k šikaně, to žádná sexuální výuka nezmění. Problém je ve dvojím metru, tolerují se různé druhy sexuality, ale je odmítána tolerance těch, co jim to patlání se v intimitě nedělá dobře. Za chvíli se už nebude moci učit se o stavbě buňky, protože by se to mohlo dotknout těch, co mají třeba onkologické onemocnění.

18 2
možnosti
PP

Ono je to s tím dvojím metrem sexuality asi trochu ošemetné. Zrovna nedávno jsem shlédl jedno z videí slavného Kanadského psychologa Petersona, který - jen mimochodem, téma videa to nebylo - konstatoval, že dvojí metr sexuality je nezbytně nutný a stoprocentní svoboda sexuality by vyústila - logicky - v naprosté šílenosti. Chcete snad sexuální svobodu pro pedofily? Pro exhibicionisty? Pro masochisty? Nelze. Podle Petersona je problém v tom, že dětem cpeme koncepci sexuální svobody a ty pak dospělosti narazí na tvrdou realitu regulované sexuality a my bychom jako společnost měli jednou pro vždy rozhodnou a říci buď jedno, či druhé. A ne každou chvíli něco jiného...

1 0
možnosti
Foto

Nevím, jestli to sem patří. Odebírám Kontexty. Tam psal novinář z V. Británie. Ve školách se děti učí, že je více pohlaví a ne dvě a homosexualitě . Ty děti v dospělosti a zejména kluci, v důsledku toho, co jim dala škola, jdou za lékařem s tím, že se necítí být mužem, ale ženou a chtěl by být ženou. Co je strašné lékaři, aniž zkoumají, zda zde se jedná o skutečný biologický zájem anebo chvilkovou touhu a začnou těmto osobám měnit pohlaví. Prostě respektují jeho přání. Osoba se změněným pohlavím je nadšená ze začátku je tím i vzrušená, ale po zjištění, že už není cesty návratu se hroutí a někteří končí sebevraždou. Prostě tohle je jeden z důvodu současné výchovy ve školách na západě.

26 1
možnosti
ES

Mít ještě malé děti, protestovala bych důrazně proti tomu, aby jim někdo otvíral podobná Overtonová okna.

34 0
možnosti
JK

Malé děti, Overtonovo okno, to se nám to panečku argumentuje.

2 1
možnosti
PK

Lidem s odlišnou sexuální orientací a jejich požadavky, stupňující se. Ani jako konzerva nemám s těmito lidmi problém, ale v posledních letech mám pocit, že vše, co narušuje, rozbíjí a rozkládá tradiční západní společnost (a nejen RSO) a její instituce, je podporováno.

Například homosexualita a homosexuální svazky jsou propagovány jako přirozený výraz vrozené danosti, jež si zasluhuje plné zrovnoprávnění v rodinných vztazích.

Současně a ve zjevném rozporu s tím však progresivisté hlásají, že pohlavní identita má být věcí volby a že rozdílné společenské role mužů a žen jsou diskriminační podvod bílé maskulinní tradice.

Podstatně více než výše uvedeného se však obávám, že s nařízenou migrací z EU se bude i legalizovat pedofilie, která je běžnou součástí Evropskou unií protěžovaného Islámu.

53 0
možnosti
AK

Propagace homosexuality dětem vysvětlí, proč je vhodné přispívat z peněz všech občanů na pochody homosexuálů, proč legalizovat jejich sňatky a honorovat i jejich požadavky na adopce dětí.

Jistě neučiní nikoho heterosexuálního homosexuálním.

Ale to propagace ani nemá za cíl.

4 0
možnosti
Foto

Zdravím Vás, Filipe, a děkuji za "paleček". :-(

Sice na "karmě" nikterak nelpím, ale zrovna v této oblasti mě docela dost těší, když zjistím, že někdo zastává principiálně podobná stanoviska s mými.

1 0
možnosti
OD

Máte recht.

V normální společnosti ta "mlčící většina" soustřeďuje pozornost na "většinové problémy" - tedy, to, kudy země kráčí a hlasitost nechává těm, kdo se cítí přehlíženi.

U nás jsou masy smýkány emocemi a ta mlčící většina se pozvolna stává další hlasitou "menšinou", kterou je nutno chránit před holou existencí jinakosti.

Míra hysterie, která tu obchází, nám ukazuje, že ta lidová, zděšená většina si je naprosto nejistá tím, čím vlastně je, že okamžitě stresuje, když někdo v okolí rázně prohlásí, že je jiný.

40 let kolektivismu naučilo jisté generace jen jedno - vždy a za jakýchkoliv okolností musím být jako ostatní, nelišit se, zapadat. Nikdo jim neřekl, že být sám sebou je špatně. Tak nenávidějí každého, kdo to drze dokáže.

Amadeus je v jednom z milionu. Ti ostatní se dělí o Salieriho, toho je kousek v každém z nás.

5 6
možnosti
Foto

To jste vyjádřil moc pěkně a z mého pohledu zcela přesněR^R^

1 2
možnosti
PT

P61e45t98r 35T45r43y15n29e78r

27. 6. 2021 10:46

Stále mám dojem, že propagace deviantního chování, není pro děti vhodná, přijde mi to podobné jako jim předkládat obrázky vysmátých kovbojů s cigaretou a pak se divit, že to také zkusí. Prostě, dětský mozek je schopen vnímat vjemy daleko rychleji, ale vzhledem k nedostatku zkušenosti nemá měřítko, takže může brát jako vzor i něco je mu předkládáno jako normální i přesto, že tomu tak není. Zkuste začít jako normu propagovat užívání drog (třeba jenom těch legálních, jako je alkohol a tabák) na ZŠ a po pár letech uvidíte výsledek, který by mohl zaskočit jenom ignoranta. Oslavu deviace si dětský mozek nezaslouží, ale je to jenom můj názor :-)

39 2
možnosti
JK

Bohužel to není jenom váš názor.

3 0
možnosti
JK

Dobrý blog, dal jsem karmu. R^

5 2
možnosti
PT

P74e70t76r 45T78r11y42n84e37r

27. 6. 2021 10:48

No mě to tak nepřišlo, tak jsem alespoň napsal názor :-)

0 0
možnosti
Foto

Kdyby se psalo tak často o počasí, jako o homosexualitě, tak by to bylo v pořádku.

5 0
možnosti
Foto

Myslím, že zapomínáte na jednu odvěkou a univerzální skutečnost. Pokud se o něčem hodně píše (mluví)je to jen proto, že to někdo chce číst (poslouchat)

2 0
možnosti
MB

Homosexualitu chápu jako nemoc. Pokud napíši, budu opraven na - Druh orientace, nezaviněné jinakosti. Souhlasím, jde o konstatování stavu. Nevidím důvod k pronásledování, k diskriminaci. Prostě tomu tak je. Orbánův postoj mi přijde na hranou. Má to blízko k náhledům Adolfa, i KSČ. Realitu upozadíme ? ...

Co je pro mne ovšem nestravitelné? Popsané, vydávat za hodnotu! Žádnou nespatřuji, vidím postižené lidi. Od těchto očekávám začlenění, normální spolužití, bez nárokování! O průvodech nemá smysl psát. Blbě vidím, pak bych se mohl dotazovat, kdy vyrazíme my? Se zrakem, za námi pak asi se zuby a to celé uzavřou, ti s holemi a berlemi ... :-)

9 2
možnosti
Foto

Nejen vydávat za hodnotu, ale dělat si z toho živnost!

Já bych chtěl uspořádat Optic Pride pro nás obrýlené! To my jsme mnohem více diskriminováni - už jen při placení u optika. V zimním období, nasadíme-li roušku či respirátor, vstupujeme do marketu zcela oslepeni, což nám znemožňuje uskutečnit nákup!

9 1
možnosti